Deze Bekende Nederlanders komen in 2019 naar Doetinchem

Door Melisa Verheijen 15 december 2018

Haal die verrekijker maar van zolder! We kunnen de komende maanden namelijk heel wat bekende Nederlanders spotten in Doetinchem. We zetten ze allemaal op een rijtje, zodat je geen selfie met jouw favoriete BN’er misloopt.

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boris

Boris bekende nederlanders doetinchem ANP
ANP

Luid het nieuwe jaar in met niemand minder dan Boris Titulaer. Hij treedt dinsdag 1 januari om 19.00 uur op in Gringo’s. Een tafel dicht bij de artiest reserveren? Reserveer dan op tijd! Een drankje doen aan de bar kan natuurlijk ook.

René Froger

rene froger bekende nederlanders doetinchem anp
ANP

In februari zou je deze Hollandse zanger nog weleens kunnen spotten in de stad. In februari geeft-ie namelijk een spetterend optreden in het Amphion. Ja, alles, alles kan een mens gelukkig maken! 

Romy Monteiro

romy monteiro bekende nederlanders doetinchem ANP
ANP

Nadat we Romy Monteiro zagen stralen in The Voice of Holland was ze niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Wat een stem! Heb je haar nog nooit live zien performen? Dan is dit je kans! In maart zingt ze de sterren van de hemel in het Amphion.

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk bekende nederlanders doetinchem ANP
ANP

Hij vertoefde een hele poos op een eiland, maar in maart kun je Steven Brunswijk spotten in Doetinchem. Zijn bezoekje aan onze stad heeft alles te maken met zijn theatershow Van Slaaf tot Meester. Komt dat zien!

Frenkie de Jong

frenkie de jong bekende nederlanders doetinchem anp
ANP

Groot talent van Ajax, Frenkie de Jong, komt naar Doetinchem om te strijden tegen onze superboeren. Dat doet hij natuurlijk niet alleen. Wil jij Ajax in actie zien tegen de Graafschap? Zorg dan dat je tickets scoort voor 28 april 2019.

Miss Montreal

Miss Montreal bekende nederlanders doetinchem
ANP

Ja je leest het goed, de rockchick Sanne Hans is in mei in onze stad te vinden. We weten dat ze wel van een biertje houdt, dus kijk niet gek op als je haar een pilsje ziet drinken bij Hendrixen in de Grutstraat. Proost Sanne!

Arjen Lubach

arjen lubach-doetinchem
ANP

Arjen Lubach, wie kent ‘m niet? De tv-presentator en comedian staat in mei op de planken in de schouwburg. Wil jij hierbij zijn? Dan kom je helaas op de wachtlijst te staan. Populaire man, die Lubach!

Judeska

You love her ore you hate her! Judeska komt speciaal voor alle Achterhoekers naar Doetinchemmers voor haar theatershow Judeska in de TBS-kliniek. Een voorproefje zie je in het filmpje hierboven.

OG3NE

ogene bekende nederlanders anp
ANP

De meiden van OG3NE slaan Doetinchem ook niet over voor hun Sweet Harmony Tour. Gelukkig maar, want wat deze zangeressen hebben een gouden keeltje.

Misschien vind je dit ook leuk:

proud-lifestyle-patty-doetinchem

Vet! Doetinchemse Patty heeft haar eigen kledinglijn en DJ Freddy Moreira draagt het

Sta vaker stil bij waar je trots op bent. Dat wil Patty de Jongh (34) met haar nieuwe kledinglijn PR...
bekende-nederlanders-amphion-doetinchem

Grappig: 11 x bekende Nederlanders in Doetinchem

Doetinchem is misschien niet heel groot, maar dat maakt bekend Nederland helemaal niets uit. Zij kom...
winnaar-natuur-expeditie-robinson-eiland-unsplash

Leuk weetje: de állereerste Expeditie Robinson winnaar komt uit Doetinchem!

Zitten jullie er donderdagavond weer klaar voor? Wij ook! Bekende en 'onbekende' Nederlanders gaan h...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.