Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Christmas is coming: zo zit het met de kerstversiering in de Catharinastraat

Door Kelly Heerink 5 december 2019

Menig Doetinchemmer vraagt zich af: ‘Waarom hangt er dit jaar geen kerstverlichting in de Catharinastraat?’ Scherp, hoor! Wij zochten het uit. 

Terwijl we al van verschillende ondernemers in de straat horen dat de gekleurde lampjes ook wel erg gezellig ogen, lopen we Ben Melgers, lid van de ondernemersvereniging, tegen het lijf. Da’s mooi! “Die hangen er sinds Halloween en dat was, samen met de kerstverlichting, wel wat druk”, bevestigt hij. “Maar er komen nog wel guirlandes te hangen aan de kop van de straat. Ook komt er voor Blokker een grote kerstboom te staan, uiteraard mooi verlicht!”

Grootste plannen voor volgend jaar

Volgend jaar wil ‘de straat’, die onlangs is gekocht door Peter Steverink, nog veel groter uitpakken. “Dan gaan we voor één mooi geheel, zoals verlichte etalages”, verklapt hij alvast. Ben is wel blij met Peter. “Hij is erg enthousiast, denkt mee en is betrokken.”

Glühwein en chocomel

Ook leuk én sfeervol: tijdens koopzondag op 22 december worden er gratis oliebollen en glühwein in de Catharinastraat uitgedeeld. “En voor de kleintjes is er chocomel.”

Lees ook:

BAX-ijsbaan-doetinchem-bolder-media

Update: wat je moet weten over de BAX-ijsbaan

De winter laat misschien nog even op zich wachten, maar stiekem zijn we nú al aan het aftellen voor ...

adv.