BN’er alert: 9 x deze bekende Nederlanders spot je in november

Door Anna Jagers 30 oktober 2018

Bekende Nederlanders weten het theater en de clubs in Doetinchem maar al te goed te vinden, onze gezellige stad heeft heel wat leuke shows en optredens voor je in petto. Wie deze bekende Nederlanders zijn? Dat check je in dit lijstje!

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Racoon

Racoon anp
Bron: ANP

Zijn jullie ook zo gek op de muziek van Racoon? Goed nieuws. Op donderdag 1 november uur staat de band in het Amphion met de theatertour ‘Look Ahead And See  The Distance’. Kennen jullie klassiekers zoals ‘No Mercy’  en ‘Oceaan’ nog? Misschien spot jij de band terwijl ze een hapje eten bij een leuk eettentje. Who knows!

Guido Weijers

Guido Weijers anp
Bron: ANP

Grote kans dat je Guido Weijers tegen komt wanneer hij door de Hamburgerstraat loopt, want hij komt op zaterdag 3 november met zijn try-out show naar het Amphion. Wat Guido voor jullie in petto heeft? Een oudejaarsconference waarin hij het publiek meesleurt door het afgelopen jaar. Klinkt goed! 

Sjaak en Kelly Ross

Sjaak
Bron: ANP

Deze bekende Nederlandse rapper komt samen met DJ Kelly Ross – bekend van Temptation Island – naar club 22-24. We kennen Sjaak allemaal van zijn bekende nummer ‘Stap voor Stap’, lekker nummertje hè? De club staat helemaal op z’n kop tijdens het leuke feestje Urban Lollyta. Sjaak en Kelly Ross maken dit feestje compleet. Wie weet spot jij ze wel! Een kaartje voor het optreden koop je hier.

Johan Derksen

Johan Derksen anp
Bron: ANP

Wie kent ‘m niet, voormalig voetballer en sportjournalist Johan Derksen. Waarom hij naar Doetinchem komt? Hij wil dat de Nederlandse blues niet verloren gaat en daarom heeft hij de beste Nederlandse blues muzikanten en vocalisten opgetrommeld. Zij spelen muziek uit begin jaren zestig, dus The Rolling Stones komen zeker voorbij! Johan Derksen is met zijn muzikale voorstelling ‘Johan Derksen Keeps The Blues Alive’ te zien op zaterdag 10 november. Misschien kom je hem wel tegen terwijl hij Doetinchem verkent! Gelukkig zijn er nog kaartjes voor deze voorstelling. 

Jan Smit

jan smit-doetinchem-signeren
ANP

Yes! We hebben er vijf jaar op moeten wachten, maar de Hollandse zanger staat weer in het Nederlandse theater met zijn tour. Een bezoekje aan het Amphion in Doetinchem mag natuurlijk niet ontbreken. De voorstelling ‘Met Andere Woorden’ staat helemaal in het teken van zijn nieuwe album en hij neemt je mee in zijn muzikale reis. Kijk dus niet raar op als je ‘m tegen het lijf loopt terwijl hij bij een restaurantje in de Grutstraat eet!

Dolf Jansen

Dolf Jansen ANP
Bron: ANP

Deze bekende cabaretier komt binnenkort naar Doetinchem met zijn voorstelling ‘Beeldenstorm’. In de laatste maanden van dit jaar geeft hij een beeld van wie we zijn, waar we zijn en of we een standbeeld verdienen. Aan humor en poëzie zal het niet ontbreken bij deze voorstelling! Wil je deze cabaretier in levendelijven spotten? Dan is de kans groot op 20 november!

Hadewych Minis

Hadewych Minis Anp
Bon: ANP

In de solovoorstelling ‘Minis Plus’ combineert ze voor het eerst al haar kunsten. Ze zingt, danst, en acteert. Bijzonder hé? Deze bekende actrice staat op donderdag 22 november om 20.30 uur op de planken van het Doetinchemse theater. Op 22 november is de kans groot dat je deze powervrouw spot in Doetinchem! Een kaartje bestellen doe je via de site van Amphion.

Lisa Loïs

Lisa Lois Anp
Bron: ANP

Goed nieuws voor Adele fans, want Lisa Lois komt op woensdag 28 november uur naar het Amphion! Samen met haar band verdiept ze zich in Adele’s carrière en haar persoonlijke leven. Mooie verhalen, fantastische anekdotes en prachtige liedjes maken de avond compleet. Wie weet spot je haar terwijl ze bij een van de leuke winkeltjes shopt! Er zijn nog kaartjes en deze bestel je hier.

Claudia de Breij

Claudia de Breij anp
Bron: ANP

Cabaretière Claudia de Breij is met haar voorstelling ‘#Nu’ te vinden in het Amphion. Waar ze ’t met jullie over gaat hebben? Alledaagse onderwerpen die iedereen herkent. De kans dat je deze cabaretière tegen het lijf loopt is groot, want ze staat maar liefst twee keer in het Amphion. Wie weet!

Misschien vind je dit ook leuk:

jeugdjournaal-korfbalemoticon-romy-en-morris-met-team-doetinchem-carlo-stevering

Terugkijktip! 7 x Doetinchemmers die op televisie te bewonderen waren

Zit je lekker voor de buis met een glaasje fris en een nootje, zie je opeens je eigen stad door het ...
bekende-nederlanders-amphion-doetinchem

Grappig: 11 x bekende Nederlanders in Doetinchem

Doetinchem is misschien niet heel groot, maar dat maakt bekend Nederland helemaal niets uit. Zij kom...
Klaas-Jan Huntelaar op school in Doetinchem bekende nederlanders ANP

9 x deze bekende Nederlanders gingen naar school in Doetinchem

In Doetinchem hebben heel wat bekende Nederlanders op school gezeten en misschien zat je er zelfs bi...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.