5 toffe plekken in Doetinchem om te schuilen voor de regen

Door Eline Doldersum 12 november 2017

Het regenwolkje komt de laatste weken steeds vaker tevoorschijn op de kaart van Piet Paulusma. Gelukkig zijn er in Doetinchem ook heel veel leuke plekken waar je kunt schuilen tijdens zo’n druilerige dag!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ontspannen bij Palestra

massage-palestra-doetinchem-herfst
Pixabay

Helemaal tot rust komen tijdens een hot stone massage, genieten van het stoombad of opwarmen in de sauna terwijl de regen zachtjes tegen de ramen tikt: dat is toch heerlijk? Bij Palestra in Doetinchem zouden wij iedere regenachtige herfstdag wel willen doorbrengen. Ontspannen ten top!

Palestra beauty en wellness

nu open10:00 - 22:30

Landweerswal 2, Braamt

Bekijk meer:beauty en wellness

Warme chocolademelk met appeltaart

warme-chocolade-melk-met-slagroom-borghuis-doetinchem-herfst-regen
Unsplash

Ben je helemaal natgeregend na een middagje winkelen? Wip dan binnen bij Het Borghuis. Hier hebben ze niet alleen hele lekkere, warme chocolademelk met slagroom, maar ook verse appeltaart uit de oven geserveerd met een klein bolletje ijs en slagroom. Nou, dan ben je die regenbui toch alweer compleet vergeten?

Het Borghuis restaurants en horeca

nu open11:00 - 22:00

Burgemeester van Nispenstraat 4, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Zelf chocola maken

bonbons-chocolade-bonbon-workshop-doetinchem-herfst
Unsplash

Als er iets is wat ons zelfs tijdens een flinke hoosbui kan opvrolijken, is het … chocola! Dus hoe leuk is het om tijdens een regenachtige dag je eigen chocola te maken?! Bij Puur Geluk kun je samen met je vriendinnen, zussen of collega’s een workshop volgen. Inclusief uitleg over chocola, koffie en thee én natuurlijk een doosje voor thuis. Laat die regen maar komen!

Puur Geluk speciaalzaken

nu open10:00 - 17:30

Nieuwstad 73, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

Opwarmen met een soepje

raedthuys-doetinchem-soep-herfst-regen
Pixabay

Even opwarmen met een soepje na het trotseren van die regenbui? Schuif dan aan tafel bij ’t Raedthuys. Hier weten ze wel wat goede soep is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tomatensoep van verse trostomaatjes met crème fraîche, een romige mosterdcrèmesoep met grove boeren mosterd of een vis bique met geroosterde vis. Lekker!

’t Raedthuys restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 00:00

Raadhuisstraat 14, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Je opsluiten bij de Beautyfabriek

beautyfabriek-doetinchem-regen-herfst
Unsplash

Een kleine week geleden waren wij op bezoek bij de Beautyfabriek, een toffe plek waar je als vrouw alles onder één dak vindt. Je kunt er je haren kleuren, je wimpers verlengen, een massage boeken of je nagels in een leuk kleurtje laten lakken. Dé ideale date met vriendinnen op zo’n stormachtige dag!

de Beautyfabriek beauty en wellness

nu open09:30 - 17:30

Waterstraat 9b, Doetinchem

Bekijk meer:beauty en wellness
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶