Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoveel miljonairs wonen er in Doetinchem

Door Eline Doldersum 13 september 2018

Geef toe: stiekem dromen we toch allemaal van een bankrekening met héél veel nullen? Voor een aantal Doetinchemmers is het realiteit: zij zwemmen in het geld. Hoeveel miljonairs we precies hebben in onze stad? Wij vertellen het je!

Een wereldreis maken, die nieuwe BMW voor het huis parkeren of een duik nemen in je eigen zwembad: met een flinke zak geld is het allemaal mogelijk. Waar het voor ons bij dromen blijft, zijn er een aantal Doetinchemmers die deze dromen met een vingerknip kunnen realiseren.

Aantal miljonairs Doetinchem

Uit cijfers van het CBS blijkt namelijk dat er in onze stad maar liefst 300 mensen wonen die zichzelf miljonair mogen noemen. Dat betekent dat 1,2% van de Doetinchemmers één miljoen of meer op de bankrekening heeft staan. Best een een flink aantal, nietwaar?!

Rijkste gemeente

Bij onze buren in de Oude IJsselstreek en Montferland staat de teller op 200 miljonairs en de gemeente Bronckhorst? Die telt er maar liefst 500. Maar de gemeente met veruit de meeste miljonairs? Dat blijven Blaricum, Laren en Bloemendaal.

duurste-huis-verkocht-aug-2018-doetinchem-7

Holy moly: het duurste huis van Doetinchem is verkocht!

Het állerduurste huis dat in onze stad te koop staat, is verkocht onder voorbehoud. Deze villa stond...

Meer over

Gemeente

adv.