Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We want more: 5 x deze drive-ins willen wij in Doetinchem

Door Carin van der Meij 16 februari 2020

Drive-thru, drive-in of drive-through. Het concept heeft verschillende namen, maar draait om hetzelfde: gemak. Het aanbod in Nederland, laat staan in Doetinchem, is alleen niet heel groot en dat zien wij graag anders. In het kader van ‘thinking big’ hopen wij binnenkort deze drive-ins in Doetinchem te verwelkomen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Koffie-drive-thru van het Gevang

Foto: Melisa Verheijen

Een verse cappuccino of flat white: met een koffie-drive-thru ga je fluitend naar je werk toe. Een drive-in van Starbucks zou zeker niet misstaan in Doetinchem en bij de drive-thru van het Gevang komen we al helemaal elke dag op de koffie. Vlaaipuntje erbij?

Pizza-drive-through

Domino's 7
Foto: Redactie indebuurt

New York Pizza, Domino’s of Pizza House: ze mogen van ons allemaal een drive-thru openen. Onderweg een slice margherita of funghi halen lijkt toekomstmuziek, maar dat is het niet. Binnenkort opent langs de snelweg bij Goes de allereerste pizza-drive-through van Nederland. Hopelijk volgt Doetinchem snel.

Drive-in van ijssalon Friûl

friul-lido-doetinchem-ijssalon-4jpg
Friûl Lido. Foto: Redactie indebuurt

Geen hamburger of frietjes, maar een drive-in voor schepijs. Dat noem je ook wel a dream come true. Op een zomerse dag kun je dan na je werk langs ijssalon Friûl rijden om even af te koelen met een ijsje.

Oliebollen-drive-thru

Ruud Denies
Foto: Kelly Heerink

Het is elk jaar weer hetzelfde liedje: een lange rij bij (onder andere) De Hollandse Gebakkraam. Niet zo gek natuurlijk, want de bollen zijn verrukkelijk. Maar zou het niet fantastisch zijn om te wachten in je verwarmde auto, in plaats van in de kou? In Delft bestaat dit concept al, maar wij zien een oliebollen-drive-through in Doetinchem ook wel zitten!

Bakker-drive-thru van de echte Duitse bakker

echte-duitse-bakker-op-de-hoek-broodjes-doetinchem
Foto ter illustratie: Pixabay

Stel: je bent onderweg naar je werk en opeens kom je erachter dat je je lunchtrommel thuis hebt laten liggen. Stom, maar geen man over boord. Je rijdt gewoon langs de drive-thru van de echte Duitse bakker op de hoek en pikt even snel een broodje op. Je hoort het al: wij zien er wel brood in.

Misschien wil je dit ook lezen:

Doetinchem's best kept secret

Maak kennis met de hipste trends van Doetinchem’s best kept secret

Deze Doetinchemse lifestyle- en woonwinkel staat vol met de mooiste en hipste spullen. De nieuwste w...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.