Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw bij Bakker Bart: ‘Daarvan loopt het water je in de mond’

Aangeboden door Bakker Bart 12 augustus 2020

Niets is zo vertrouwd als het assortiment bij Bakker Bart. Je weet gegarandeerd dat ze hebben wat je lekker vindt bij deze bakker. Toch heeft Martijn Wolsink – eigenaar van Bakker Bart Doetinchem – goed nieuws: het assortiment is namelijk uitgebreid. En hoe!

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

Sweet as sugar 

Nieuw bij Bakker Bart
Foto van de chocolade krakeling. Bron: Eigen beeld 

De eerste nieuwe binnenkomer valt onder de noemer zoete snacks. Naast het uitgebreide aanbod aan donuts, cakejes en muffins heb je nu ook de chocolade krakeling. Stel je eens voor: een knapperige krakeling, met knisperende suikerstukjes en smeuïge chocolade. “Daar loopt het wat je toch van in de mond”, zegt Martijn trots.

Gezinsuitbreiding familie Stengel

Nieuw bij Bakker Bart
Foto van Havernotenstengel krenten-rozijnen. Bron: Eigen beeld 

Er heeft een ware gezinsuitbreiding plaatsgevonden in de stengelfamilie van Bakker Bart. Iedereen kent natuurlijk de oude vertrouwde Knabbelstengel kaas. Daarnaast maakten ook 3 kazen met pompoenpitten en de meergranen in razend tempo hun opmars. Vanaf heden kun je ook genieten van: Knabbelstengel kaneel, Havernotenstengel kaneel, Havenotenstengel krentrozijn en Knabbelstengel bacon-kaas.

Pizza!

Nieuw in Doetinchem
Foto van de pizza pepperoni. Bron: Eigen beeld 

Zeg nou eerlijk. Er zijn weinig mensen die de pizza’s van Bakker Bart niet kennen. Zo ziet ook Martijn: “Onze pizza’s zijn al jaren een succes. We hebben naast de ‘traditionele’ pizza ham/salami, hawai en vegetarisch nu ook ook: bbq-chicken, pepperoni en shoarma.”

Wil jij deze nieuwe pizzasmaken óf het andere nieuwe lekkers proeven? Bestel dan snel online of haast je naar Bakker Bart in Doetinchem.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakker Bart. Meer over Bakker Bart ontdekken?

Bakker Bart bakkers

Gesloten08:00 - 20:00

Simonsplein 9b, Doetinchem

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

adv.