Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jingle bij Mingle: dit sfeervolle kerstatelier móet je zien!

Aangeboden door Mingle 6 december 2020

Het Doetinchemse restaurant Mingle transformeert in de kerstmaand tot een waar Amaryllis Kerstatelier. Voor wie deze plant niet kent: de amaryllis is een prachtige, stralende kerstbloem. Een deel van het restaurant wordt ingericht als atelier met kerststukjes, kerstkransen, sfeer-geurkaarsje én prachtige kerstgeschenken. De highlight is uiteraard de grote fonkelende ster in koude dagen: de amaryllis.

De familie Lin Chou en het team van restaurant Mingle toveren de bar en een klein deel van de zaal om tot het sfeervolle Amaryllis Kerstatelier. Dit doen ze in samenwerking met Cesar Bloemen. Vanaf 1 december gaan de deuren open en kun jij het kerstatelier bewonderen.

Amaryllis, heerlijke wafels en hot choco to go

Hier kunnen bezoekers terecht voor een van de mooiste kerstsfeermakers: prachtige amaryllissen en – niet te vergeten – de amaryllisbol met waxcoating in alle kleuren van de regenboog. Dat is natuurlijk superleuk om te geven tijdens de feestdagen. Voor slechts €6,- koop je twee mooie amaryllisbossen.

Om jezelf extra te trakteren, kun je bij Mingle bovendien terecht voor heerlijke wafels met kersen en slagroom om thuis op te warmen, luxe desserts en koffie – of warme choco to go. Het Kerstatelier is te bezoeken van dinsdag tot en met zondag.

Lees verder onder de afbeelding:

Afbeelding: Mingle

(Kerst)dinerpakketten en borrelboxen

Naast de superleuke kerstproducten blijft Mingle haar Takeaway & Delivery ook aanbieden. Zo heeft het restaurant feestelijke dinerpakketten en borrelboxen vol heerlijkheden samengesteld. Je kunt de pakketten en borrelboxen ook thuis laten bezorgen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?!

De dinerpakketten en borrelboxen zijn ook hartstikke leuk om cadeau te doen als relatiegeschenk, kerstpakket voor je medewerkers of gewoon voor vrienden en familie. Behalve dat de inhoud heerlijk is, worden de pakketten ook nog eens erg mooi versierd.

Verwelkomen en positiviteit delen

Eigenaresse Wanya Lin Chou: “We proberen in deze tijd graag vooruit te blijven kijken en onze gasten, ons team en ook onszelf vooruitzichten te bieden. Om zo de positiviteit vast te houden en die energie met onze gasten te kunnen blijven delen. We verheugen ons er enorm op iedereen weer te mogen verwelkomen. We missen namelijk onze gasten en ons mooie horecavak!”

“Wees van harte welkom en we hopen iedereen graag te zien bij Mingle Takeaway & Delivery en binnenkort bij Mingle’s Kerstatelier!”

Lees verder onder de afbeelding:

Foto: Mingle

Leuk! Wanneer kan ik terecht?

Vanaf 1 december kun je jezelf elke dinsdag tot en met zondag, van 14.00 uur tot 20.00 uur, wanen in de prachtige kerstsferen bij Restaurant Mingle. Ook Mingle neemt de RIVM richtlijnen natuurlijk erg serieus. Daarom is er een eenrichtingslooproute uitgesteld. De route loopt van de ingang waar de bezoekers een mandje krijgen in één richting naar de aparte uitgang.

Meer weten over de mogelijkheden voor bestellen en afhalen, of benieuwd naar de ontwikkelingen rondom het Kerstatelier? Bekijk dan de website van Mingle en volg Mingle’s facebookpagina.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mingle. Meer over Mingle ontdekken?

Mingle


Nieuwstad 15 , Doetinchem

adv.