Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Doetinchem

Aangeboden door FÏNLEY 9 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Doetinchem op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!  

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Stadscafé Simons

Stadscafé Simons
Facebook: Stadscafé Simons

Doetinchem heeft op koopzondagen een bruisend centrum. Hier geniet je met familie en vrienden van je vrije zondag. Na het shoppen bij je favoriete winkels kun je in onze stad echt bourgondisch genieten. Plof na het winkelen in het Hamburgerstraat bijvoorbeeld neer bij Stadscafé Simons. Geniet van een van de overheerlijke borrelplanken of nacho’s met gesmolten kaas en chilisaus. Daar hoort natuurlijk een natje bij. Nog even geen zin in een alcoholische versnapering? Dan zit je bij Simons goed! Hier staat FÏNLEY op de kaart. Een frisdrank voor volwassenen met een subtiel bittertje. Maak je ultieme zondagmiddag compleet met bijvoorbeeld een Bitter Lemon. Of wat dacht je van een Tonic of Ginger Ale?

Gringo’s

Gringo's
Bron: Facebook

Wil jij jouw zondagmiddag naar een nieuw level tillen? Dan is de Grutstraat dé plek. Gringo’s is al jaren één van de Doetinchemse pareltjes en is heerlijk om met familie en vrienden heen te gaan. Heb je bijvoorbeeld na het shoppen trek gekregen? Ga dan voor een fajita, enchilada of het tapasplateau. Heerlijk in combinatie met een verfrissend drankje. Bij Gringo’s staat onder andere de Tonic op de kaart!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

Eterij & Tapperij ’t Raedthuys

't Raedthuys
Bron: Facebook

Eterij en Tapperij ’t Raedthuys ligt net buiten het bruisende centrum van Doetinchem, maar is daarom niet minder geschikt om je weekend met een knaller af te sluiten. Geniet van de sfeervolle ambiance van dit restaurant, terwijl je jezelf verwent met al het lekkers dat zij te bieden hebben. Zo hebben ze bij ’t Raedthuys verschillende hapjes voor bij een verfrissende Tonic, Bitter Lemon of Ginger Ale van FÏNLEY.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Page 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.