Dit is het beste restaurant van Doetinchem volgens IENS

Door Eline Doldersum 7 december 2017

Wij zijn op de redactie áltijd op zoek naar plekken waar we lekker kunnen eten, dus als er dan een lijst verschijnt met de beste restaurants van Nederland, zijn wij niet beroerd om een blik te werpen. En wat denken jullie? Doetinchem staat er twee keer op! 

Nou zijn jullie natuurlijk reuze benieuwd welke restaurants een plek hebben veroverd in deze culinaire bijbel. Wij zullen jullie niet langer in spanning houden. Het restaurant dat zich hét beste restaurant van Doetinchem mag noemen – volgens IENS – is … Groeskamp! En op nummer twee? Daar staat Stretto Eten & Drinken.

Topprestatie

Daar mogen we best trots op zijn, want van de 1000 restaurants staat Groeskamp met een dikke vette 8,8 op plaats 581. Stretto Eten & Drinken bungelt op plaats 994 iets verder onderaan, maar met een 8,7 en een plek op deze befaamde lijst, natuurlijk nog steeds een topprestatie.

Het mooie aan deze lijst van IENS is dat deze is samengesteld op basis van restaurantbezoekers. Als we een blik werpen op de recensies snappen we wel dat Groeskamp als winnaar uit de bus is gekomen. “Verrukkelijk eten en top bediening”, “Waanzinnig!”, “Dit restaurant is een absolute aanrader: alles klopt!”, is slechts een kleine greep uit de lovende woorden.

Beste restaurants Gelderland

Benieuwd welke restaurants er in onze provincie nog meer een prijs in de wacht hebben gesleept? Dit is de top 10 van beste restaurants in Gelderland:

  1. De Oranjerie in Barneveld
  2. Kasteel Engelenburg in Brummen
  3. Restaurant Old Skool in Druten
  4. La Folie in Zaltbommel
  5. Adriano in Heveadorp
  6. PUUR M in Berg en Dal
  7. Odyssey II in Geldermalsen
  8. ’t Nonnetje in Harderwijk
  9. Restaurant Klavertje Vier in Vierhouten
  10. De Kromme Dissel in Heelsum

Nog meer zien? De hele lijst van IENS bekijk je hier!

Groeskamp restaurants en horeca

nu open16:00 - 21:00

Koopmanslaan 3, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Stretto Eten & Drinken italiaanse restaurants

nu open13:00 - 23:00

Waterstraat 6, Doetinchem

Bekijk meer:italiaanse restaurants