Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Reuzelekker: 7 x de lekkerste ijssmaken van Banketbakkerij Jolink

Aangeboden door Banketbakkerij Jolink 21 maart 2019

Het is officieel lente! En Bij Banketbakkerij Jolink is het ijsseizoen van start gegaan. Iedere ochtend haalt de bakker verse melk bij de boer welke in de eigen bakkerij wordt bereid tot ijs. Gegarandeerd vrij van kunstmatige toevoegingen en 100 procent ambachtelijk. Alles wordt zelf gemaakt: van de caramel tot de koek en het branden van de hazelnoten. Welke smaak kan jij niet weerstaan?

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

Slagroom-truffel

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Voor de echte roomliefhebber is deze smaak een absolute must. De royale bollen roomijs zitten vol met grote brokken huisgemaakte truffel van slagroom en boter omringd met chocolade. Dat is driedubbel genieten!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Banketbakkerij Jolink. Meer over Banketbakkerij Jolink ontdekken?

Banketbakkerij Jolink bakkers

Gesloten09:00 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Adelaarstraat 12, Doetinchem

Bekijk meer:bakkers

Kaneel-krakelingen

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Eén van de banketspecialiteiten van Jolink is de kaneel-krakeling. Laat nou net dít knapperige koekje verwerkt zijn in het ijs. Romig kaneelijs, met krokante stukjes kaneel-krakeling gedoopt in chocolade. Loopt het water jou ook in de mond?

Framboos

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Ook de sorbetliefhebber kan terecht bij Jolink! Het overheerlijke frambozenijs is gemaakt uit niets meer dan water, suiker en framboos. Bovendien is sorbet lactose- en glutenvrij! Er is geen reden om deze dieproze lekkernij voorbij te lopen.

Monchou

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Deze bestseller is niet voor niets de meest populaire smaak. Gesmolten roomkaas met zelfbereide bosvruchtenjam en kandijkoek zorgen voor een tongstrelende sensatie. Kun je nog kiezen tussen al dit lekkers? Nog drie smaken te gaan…

Hazelnootijs van het beroemde hazelnoot-taartje

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Ben jij dol op hazelnootschuim? En dan vooral in combinatie met roomijs en huisgebrande hazelnoten? Dan is dit jouw ijsje! Om het schuim luchtig en knapperig te houden, zit er bovendien een jasje van chocolade omheen. Smakelijk!

Mango

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Op een tropisch warme dag gaat niets boven de exotische smaak van mango. Dit ijs zit vol mango, mango en… mango. Aan het sorbet van Jolink worden geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen toegevoegd. Jij proeft dus puur fruit!

Marsepein

Jolink IJsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Pas op; dit ijs bevat een vleugje alcohol 😊. Kun je niet kiezen tussen marsepein en ijs; neem dan gewoon marsepein-ijs! Het ijs is opgebouwd uit laagjes ijs en plakken marsepein. Gewoon, omdat het kan!

Glutenvrij

Jolink ijsseizoen ijs
Redactie indebuurt

Al het ijs van Jolink, waarin geen koek zit, is glutenvrij. Heb jij graag slagroom op je hoorntje? Dan krijg je het er gratis bij! Niet getreurd als jouw favoriet hier niet tussen staat. Jolink verkoopt twintig verschillende smaken en wisselt met smaken passend bij de seizoenen.

Pagina 1 / 8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.