We hebben de smaak te pakken: Rianne krijgt krant cadeau

Door Eline Doldersum 13 februari 2018

Wij bij indebuurt zijn natuurlijk altijd hartstikke vriendelijk, maar in het kader van de Doe eens vriendelijk Week zijn we deze heel week nóg vriendelijker. En dus hadden we ook vandaag weer een bijzondere verrassing in petto!

Na een zeer geslaagd koffierondje op de redactie, gingen wij vandaag gewapend met een Gelderlander en onze fotocamera de straat op om een willekeurige Doetinchemmer te verrassen met een gratis krant. Wij moeten zeggen: het bevalt ons tot op heden zeer goed om mensen blij te maken. Probeer maar eens!

Vriendelijk gebaar

Rianne Vossers was ook érg blij met deze aangename verrassing. “Nou, wat leuk”, roept ze enthousiast als we haar een gratis krant cadeau doen. “Ik lees ‘m iedere dag, maar meestal samen met de buren. Dan heb ik er vandaag lekker een voor mezelf. Erg leuk initiatief, dankjewel!”

Uiteraard gaan we ook morgen weer op pad om een Doetinchemmer te verrassen met een vriendelijk gebaar. Mocht je nou niet kunnen wachten. Lees hier dan onze voorgaande doe-eens-vriendelijk-acties.:

Doe je mee?

Mocht je nou deze week iets heel liefs, bijzonders of vriendelijks doen voor je medemens en wil je dit ons laten weten? Leuk! Mail dan naar [email protected]post je verhaal/foto onder ons bericht op Facebook óf gebruik op Instagram de hashtag: #indebuurtdoetvriendelijk

adv.