Waarom wij vandaag koffie haalden voor de héle redactie!

Door Eline Doldersum 12 februari 2018

Iemand die een kop koffie voor je haalt, de deur openhoudt of je een mooi compliment geeft: daar kun je toch alleen maar heel blij van worden? Dát is precies de reden waarom de Doe eens vriendelijk Week in het leven is geroepen. Om elkaar uit te dagen om een week lang extra lief te zijn. Wij nemen ‘m aan en jullie?

Het idee is simpel: wees deze week wat liever voor je medemens. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het zit ‘m immers in de kleine dingen. Een vriendelijk gebaar, een compliment of een paar lieve woorden. Het mag van alles zijn! Wij gingen van start met een kop koffie voor de hele redactie!

Gewapend met een notitieblok en een koffiehouder verzamelden we koffie, thee, espresso en warme chocolademelk voor de hele redactie. En wat denk je? Er werd heel enthousiast gereageerd. De redactieleden konden het enorm waarderen. Gevalletje: kleine moeite, groot plezier. Zo makkelijk kan het zijn!

Extra lief

Dit was slechts het begin van onze vriendelijke week. We gaan op indebuurt Doetinchem namelijk maar liefst zeven dagen lang extra aardig zijn voor de mensen om ons heen. Uiteraard houden we jullie hier op de hoogte van onze liefdadigheid, maar het zou nóg leuker zijn als jullie met ons meedoen!

Mocht je nou deze week iets heel liefs, bijzonders of vriendelijks doen voor je medemens en wil je dit ons laten weten? Leuk! Mail dan naar [email protected]post je verhaal/foto onder ons bericht op Facebook óf gebruik op Instagram de hashtag: #indebuurtdoetvriendelijk

adv.