Kaya volop in landelijk nieuws met challenge tegen pesten; maandagavond gaat ze live op Instagram om na te praten

Door Melisa Verheijen 18 februari 2019

Doetinchemse Kaya deelde op Valentijnsdag ‘liefdesbrieven’ uit als actie tegen pesten op pleinen voor Arnhem Centraal, Utrecht Centraal, Rotterdam Centraal en Schiphol Airport. Dat bleef niet onopgemerkt. Onder andere NOS, Hart van Nederland, RTL Nieuws, de Gelderlander en natuurlijk indebuurt schonken er aandacht aan. 

Om na te praten over haar challenge tegen pesten gaat ze maandagavond om 20.00 uur live op Instagram @xkayavandervoort. Dus, wil je haar een vraag stellen over hoe ze het heeft ervaren of ben je gewoon benieuwd naar wat ze te vertellen heeft, ga dan even naar haar Instagram account en check haar liveblog.

Stop met pesten

Om van iets negatiefs iets positiefs te maken, organiseerde Kaya met Young Impact op 14 februari een challenge tegen pesten. Ze stapte op Valentijnsdag om 08.22 uur in de trein op station Doetinchem om ‘liefdesbrieven’ door heel Nederland uit te delen. De brieven die ze aan voorbijgangers gaf, waren eigenlijk verhalen van mensen die gepest werden. Waarom? “Om te zien hoe mensen erop reageren als ze zoiets lezen en ik hoop dat ze hierdoor zelf niet gaan pesten of stoppen met pesten.”

In het nieuws

Wil je weten hoe haar dag eruit zag? NOS maakte dit mooie filmpje:

Prachtige video over mijn challenge gemaakt door NOS op 3. Bedankt!! 😀

Posted by Kaya Van den Dikkenberg on Sunday, 17 February 2019

Kaya van den Dikkenberg

Dapper: gepeste Kaya start bijzondere challenge tegen pesten

'Aansteller', 'je bent dik' of 'je hoort er niet bij', het zijn woorden die Kaya (20) regelmatig naa...

adv.