In deze winkel in Doetinchem zou Ilona wel 10 minuten gratis willen shoppen

Door Melisa Verheijen 18 maart 2019

Ilona Becking-Evers (25) antwoordt ondanks de regen enthousiast op de vraag van vandaag. Die luidt: ‘Waar zou jij het liefst tien minuten gratis shoppen?’

“Kies ik voor mezelf of voor mijn dochtertje?”, vraagt Ilona zich hardop af. “Ik ga toch maar voor mezelf. O, hoe heet die winkel ook alweer? Ik weet het! Ik shop het liefst bij Tribute in het centrum van Doetinchem. Sinds ik moeder ben, heb ik geen tijd om uitgebreid voor mezelf te winkelen. Bij Tribute geven ze supergoed advies; ze weten precies wat leuk is en wat me goed staat. Ik slaag er altijd in no-time!”

Online kopen of niet?

“Vroeger ging ik regelmatig een dag uitgebreid shoppen met mijn moeder in Arnhem of Enschede, maar dat zit er nu niet meer in. Ik moet toegeven dat ik tegenwoordig ook liever voor mijn meisje koop. Dat doe ik vaak online want ik kan het in de stad qua kinderkleding niet altijd vinden. Online shoppen is verslavend; ik kan uren surfen op het internet naar leuke outfits. Ondanks de regen ben ik vandaag in de stad op zoek naar voorjaarskleding; dan heb ik het maar alvast in huis. Er moet hier ergens een pop-upstore zitten met kinderkleding. Voor mezelf koop ik overigens nooit online. Je wilt toch gewoon dat de winkels blijven bestaan.”

Vrijheid voor Jeroen is wanneer hij met zijn paraglider tussen de bergen zweeft

We starten de nieuwe week weer met de vraag van vandaag. Deze keer: 'Wat betekent vrijheid voor jou?...

Waarom Sharon op en top geniet als ze met haar gezin op vakantie is

Patricia zoekt meer balans tussen het ‘moeten’ en haar gezin

Pleun heeft een heldere boodschap voor haar jongere zelf

Vraag van vandaag: hier is Tom het meest dankbaar voor

Meer over

Doetinchemmers

adv.