Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hartverwarmend: 89-jarige supporter nog één keer naar De Graafschap

Door Eline Doldersum 27 augustus 2018

Het was de allergrootste wens van de 89-jarige mevrouw Gilsing: nog één wedstrijd bekijken van De Graafschap. Afgelopen zaterdag ging deze hartenwens in vervulling. 

Een trouwe supporter kunnen we mevrouw Gilsing wel noemen. Van 1954 tot 1992 kocht deze dame trouw ieder jaar een seizoenskaart om de Doetinchemse spelers aan te moedigen. Maar liefst 38 jaar zat ze – in weer en wind – op de tribune in de Vijverberg. Wauw!

Grootste droom

Inmiddels is deze trouwe fan aardig op leeftijd en niet meer zo goed te been. Tóch was het haar grootste wens om De Graafschap nog één keer te zien voetballen. Stichting Ambulance Wens en De Graafschap twijfelden geen moment en lieten deze hartenwens afgelopen zaterdag in vervulling gaan.

Enorm genoten

In een comfortabel bed werd ze op de tribune van de Vijverberg geparkeerd zodat ze de wedstrijd tegen FC Groningen uitstekend kon volgen. Hoewel de uitslag, met een verlies van 0-1, wat tegenviel, mocht dat de pret voor mevrouw Gilsing niet drukken. Stichting Ambulance Wens laat weten dat ze énorm heeft genoten. Hoe mooi is dat?

 

huwelijksaanzoek-la-cubanita

Romanticus vraagt zijn grote liefde ten huwelijk bij La Cubanita

Soms komen wij op Facebook van die dingen tegen, die we gewoon met jullie móeten delen. Deze hartver...

Meer over

Doetinchemmers

adv.