7 x deze BN’ers komen binnenkort naar Doetinchem

Door Eline Doldersum 14 juni 2018

Wij Doetinchemmers hoeven helemaal niet op sterrensafari in het gooi om BN’ers te spotten. De bekende Nederlanders komen namelijk gewoon naar ons toe. Zo kun je deze 8 sterren binnenkort spotten in Doetinchem!

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tony Junior

tony-junior-naar-doetinchem-facebook
Facebook: Tony Peroni Junior

Tony Junior, wie kent ‘m niet? Deze bekende dj heeft een relatie met zangeres Maan, duizenden volgers op Instagram én is binnenkort in onze stad te bewonderen. Tijdens het stadsfeest kruipt deze muzikale man namelijk achter de draaitafel.

tony-junior-naar-doetinchem-facebook
Nieuws

Tony Junior komt naar Doetinchem

Mensen die houden van stevige beats en elektronische muziek kunnen tijdens Dancetour in Doet...
Melisa Verheijen - Geplaatst op 4 juni 2018

Guus Meeuwis

guus-meeuwis-doetinchem
ANP

Hoezo Eindhoven, Guus komt gewoon naar Doetinchem! Met zijn spiksplinternieuw theatertour ‘Geluk’ slaat hij uiteraard het Amphion niet over. Je kunt deze gezellige Brabander toejuichen op 20 of 21 september in het Amphion.

guus-meeuwis-naar-amphion-anp
Uitje van de week

Guus Meeuwis komt naar Doetinchem en er zijn nog kaarten!

Dat is tof! De enige echte Guus Meeuwis komt 20 en 21 september een spetterend optreden geve...
Melisa Verheijen - Geplaatst op 14 maart 2018

Robin van Persie

robin van persie-feyenoord-de graafschap-voetbal
ANP

Ga je liever voor van Persie? Kan ook! Hoewel de aanvaller waarschijnlijk geen járen meer op het veld staat, zal hij nog wel een balletje trappen in ons Doetinchemse stadion. Op zondag 12 augustus kun je de skills van deze ervaren voetballer bewonderen!

graafschap-doetinchem-eredivisie
Sport

De Graafschap trapt nieuwe seizoen af tegen deze club

Op 12 augustus is het dan zover: de comeback van De Graafschap in de Eredivisie. Vandaag is ...
Eline Doldersum - Geplaatst op 12 juni 2018

Bizzey

Waarschijnlijk gaat bij niet iedereen meteen een belletje rinkelen bij de naam Bizzey, maar dit nummer heb je vást weleens voorbij horen komen op de radio. Deze mister komt dus ook naar Doetinchem, met het stadsfeest. JA, JA, JA!

Jan Smit

jan smit-doetinchem-signeren
ANP

Na een kleine break van vijf jaar is Jan vanaf dit najaar weer te zien in de theaters. Uiteraard maakt hij ook nog even een pitstop in Doetinchem. Op vrijdag 16 november om precies te zijn. Dan kun je uit volle borst meezingen met de knallers van deze Volendamse zanger. Want als de morgen is gekomen …

Jeroen Post

jeroen post-doetinchem-22 24
ANP

Jeroen, ken je ‘m nog? Deze beste man begon zijn carrière ruim twintig jaar geleden bij TMF (wát worden we oud), maar staat inmiddels alweer járen achter de draaitafel. Hij maakt muziek op de radio, is dj op feesten en partijen én bouwt ook binnenkort in Doetinchem een feestje. Op 29 juni in 22-24. Let’s dance!

Arjen Lubach

arjen lubach-doetinchem
ANP

Nog ééntje in de categorie Amphion: Arjen Lubach. Je kent ‘m waarschijnlijk van zijn programma Zondag met Lubach, waar hij vorig jaar de Televizier-Ring voor kreeg. Mocht je ‘m een keer willen ontmoeten én willen lachen om zijn grappen en grollen: op dinsdag 21 mei 2019 is hij in town met zijn theatertour. Noteer ‘m in je agenda!

Zijn we nog iemand vergeten?

laptop-indebuurt-1-stage
Indebuurt

Natuurlijk zijn er nog veel meer befaamde voetballers die naar Doetinchem komen en nog tientallen BN’ers die in Amphion staan, maar we kunnen ze natuurlijk niet allemaal opsommen. Dan zou het lijstje wel héél lang worden! Mist er in jouw ogen wel een hele belangrijke BN’er in deze lijst, dan kun je natuurlijk altijd mailen naar [email protected]

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶