Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favorieten van Nadine: ‘Bij Friûl werden er naast ijsjes ook banden geschept’

Door Kelly Heerink 30 augustus 2020

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Doetinchemmer zijn of haar favoriete plekken in de stad. Deze week is Nadine Kemper (32) aan de beurt. Kijk en ontdek!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen…

Rechts Nadine. Eigen foto

Nadine is geboren in Duitsland, woonde een tijdje in Boskoop, verhuisde toen naar Doetinchem en woont inmiddels in Zeddam! Een mond vol, maar ze is en voelt zich vooral een Doetinchemse. Ze is er dan ook nog vaak te vinden, vooral in de cave van haar vrienden David en Rianne én in de tuin van haar vriendin Kelly waar bovenstaande foto is gemaakt tijdens een feestje in hippie-thema. Ze leerde Kelly overigens kennen tijdens haar eerste baantje bij Friûl, daarover later meer.

Benieuwd naar de favoriete plekken van Nadine? Swipe dan naar links! 

Sequoia Bar & Dancing

sequoia-doetinchem (2)
Foto: Redactie indebuurt

“Hier heb ik een aantal jaren gewerkt als ‘garderobemeisje’ en ik stond zo nu en dan achter de bar biertjes te tappen. Eén van mijn leukste bijbaantjes ooit! Werken was er letterlijk een feestje. Ik kom er nog een aantal keren per jaar, maar dan bouw ik het feestje aan andere kant van de bar.” 🙂


Meer over Sequoia ontdekken?

Sequoia discotheken

Vandaag gesloten

Grutstraat 20, Doetinchem

Bekijk meer:discotheken

Gaabs

Taarten voor Nadine en haar familie. Eigen foto

“Mijn zusje en ik bestellen al járen onze taarten en cupcakes bij Gabi Hunter. Voor verjaardagen, het vieren van vriendschappen en andere bijzondere gelegenheden. Het zijn ware kunstwerken! Helemaal naar eigen smaak en thema te bestellen en zelfs nog in te vriezen (gebeurt bij mij nooit; móet op!).”


Meer over Gaabs ontdekken?

Gaabs speciaalzaken

Gesloten10:00 - 17:30

Heezenstraat 41, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

VUE Bioscoop

vue-doetinchem-bioscoop-4
Foto: Redactie indebuurt

“Ik kom sinds mijn elfde bij JT bioscopen. Ik weet nog dat ik er de eerste keer kwam en de muurschilderingen onwijs mooi vond. Sinds de overname door VUE zijn deze muurschilderingen er helaas niet meer. Maar wél hebben we nu grotere zalen en een groter assortiment aan drankjes en snacks (hell yes!). Een avondje bioscoop is voor mij echt een heerlijk avondje uit. Ik kom er daarom nog regelmatig. De muurschilderingen van o.a. Jack & Rose zal ik altijd wel blijven missen.” 😉


Meer over Vue Doetinchem ontdekken?

Vue Doetinchem bioscopen

Gesloten14:00 - 21:00

Hofstraat 155, Doetinchem

Bekijk meer:bioscopen

IJssalon Friûl

friûl-doetinchem-ijssalon-lente
Foto: Redactie indebuurt

“Mijn aller állereerste baantje! Ik was net 16 jaar oud toen ik achter het ijsbuffet mocht staan en bolletjes ijs mocht scheppen. Maar niet alleen het ijs werd er geschept: ook de mooiste vriendschapsbanden. Ik heb er twee van mijn liefste vriendinnen (Kelly en Renée) leren kennen en nu we alledrie twee keer zo oud zijn als toen, mogen we wel zeggen dat het échte vriendschap is.”
Ik vond het heerlijk om hoorntjes te vullen, ijscoupes te maken en deze op het terras te serveren (en dit allemaal met Eros Ramazzotti op repeat). Een fijne plek om te werken en nog steeds een fijne plek om te komen. Tip: Biscottini ijs, met stukjes koek!”


Meer over IJssalon Friûl ontdekken?

IJssalon Friûl ijssalons

Gesloten10:00 - 22:00

Adelaarstraat 9/A, Doetinchem

Bekijk meer:ijssalons

Bianca Di Lollo

Behandelkamer
Foto: Redactie indebuurt

“Bianca Di Lollo is een badhuis voor vrouwen met de fijnste wellnessbehandelingen. Ik kom er al jaren voor de fijnste massages, gezichtsbehandelingen en de hamam. Een behandeling bij Bianca Di Lollo is een bijzondere ervaring. Je wordt bij binnenkomst in de watten gelegd met lekkers, appelthee en warme slofjes. En omdat je er alleen op afspraak terecht kunt, heerst er op ieder moment heerlijke rust. Een aanrader voor alle vrouwen die heerlijk willen ontspannen!”


Meer over Bianca di Lollo ontdekken?

Bianca di Lollo

Gesloten10:00 - 20:00

Terborgseweg 44, Doetinchem

Doe mee!

Wil jij ook graag delen welke van jouw favoriete plekjes in onze mooie stad je het meeste mist? Dat kan! Je hoeft alleen dit formulier online in te vullen, et voilà. Simpel toch?

Zij gingen je voor:

De favorieten van Sandra: ‘Aai Dierenkliniek omdat Pippi en ik nog steeds welkom zijn’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten wij natuurlijk als geen ander. Helaas gooien het co...

De favorieten van Jeanine: ‘Tijdens carnaval ga ik altijd naar dit café’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Do...

De favorieten van Rianne: ‘Ik heb een aantal jaar Het Yoga Huis gerund’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten wij natuurlijk als geen ander. Helaas gooien het co...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.