En de knapste politieke kanshebber van Doetinchem is …

Door Eline Doldersum 11 maart 2018

Robbert Hummelink! Op deze Doetinchemmer werd massaal gestemd tijdens onze eigen knappe-politieke-kanshebber-verkiezing. Wij brachten deze overtuigende winnaar een bloemetje namens indebuurt!

“Dat ik dat mag meemaken in mijn carrière”, is het eerste wat Robbert riep toen hij een week geleden genomineerd werd tot dé knapste politieke kanshebber van Doetinchem. Deze VVD’er had het totaal niet zien aankomen, maar voelde zich desondanks vereerd dat hij tegen zijn collega’s mocht strijden.

Verrassing

Dat hij er uiteindelijk met de prijs vandoor zou gaan, had hij echter totaal niet verwacht. “Wát een enorme verrassing”, zegt hij als we met een bos bloemen bij hem voor de deur staan. “Ik vond het al een eer dat ik genomineerd was, maar dat ik ook nog zou winnen: fantastisch”, lacht Robbert.

Grote winnaar

Gewonnen heeft hij zeker, met maar liefst 42% van de stemmen versloeg hij onder andere Maarten op de Weegh, Thom Ebbers en Paul Zeeders. “Als ik tijdens de gemeenteraadsverkiezingen net zo veel stemmen krijg als bij jullie, ben ik helemaal tevreden. Daar gaan we voor”, aldus een trotse Robbert.

knapste-politieke-kanshebber-gemeenteraadsverkiezing-doetinchem

Wie is de knapste politieke kanshebber van Doetinchem? Stem!

Uiteindelijk draait het bij de gemeenteraadsverkiezingen natuurlijk om de inhoud, máár stiekem wil h...