Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stoer: Rianne Poodt maakt speelfilm die in meer dan 60 bioscopen te zien is in Nederland

Door Melisa Verheijen 18 juni 2019

Wie kan nou zeggen dat jouw speelfilm in meer dan zestig bioscopen in Nederland draait? Rianne Poodt dus! Deze dame woont inmiddels in Amstelveen, maar komt uit Doetinchem. De naam van haar film? De Libi. 

De Libi is een komische roadmovie waarin je Bilal, Gregg en Kevin 24 uur lang volgt door Amsterdam. De vrienden kunnen niet wachten tot het echte leven begint – na de eindexamens gaan ze vliegen! Als een paar meisjes Bilal en Gregg uitdagen hen te ontmoeten bij een optreden van Hef in de Jimmy Woo, grijpen ze die kans met beide handen vast. Samen met Kevin zetten ze alles op alles om binnen te komen en zo te bewijzen wat ze waard zijn.

Ontembare levenslust

De Libi is een film over ontembare levenslust en dromen van een toekomst vol mogelijkheden. Over jongeren die er alles aan doen om door de rest van de wereld gezien te worden. “De film draait ook in Doetinchem en dit vind ik natuurlijk superleuk! Ik ben opgegroeid in de Achterhoek, dus ik ben trots dat de film ook hier te zien is in de bioscoop”, laat Rianne ons trots weten.

Vue Doetinchem

Heb jij de film nog niet gezien? Geen probleem! De Libi draait dinsdag 18 juni nog om 21.20 uur en woensdag 19 juni om 21.00 uur. De lovende recensies liegen er niet om: ‘Film en de talentvolle cast genereren zóveel energie, enthousiasme en optimisme, dat De libi zelfs voor de grootste droeftoeter onweerstaanbaar is’, aldus de Telegraaf. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de trailer:

Buitenfilm Festival foto Jessica de Lepper

Deze toffe films worden vertoond tijdens het Buitenfilm Festival

Het Buitenfilm Festival komt er weer aan! We kunnen 21, 22 en 23 augustus genieten van de mooiste fi...

adv.