Lynn Overkamp is onze nieuwe (video) gastredacteur!

Door Lynn Overkamp 13 februari 2018

‘Stilte op de set! Geluid? Loopt! Camera? Loopt! Scène 1 take 1 en ACTIE!’ Hoi, ik ben Lynn Overkamp en je raadt het al: ik ben gek op het maken van films. Maar laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben namelijk de nieuwe (video) gastredacteur van indebuurt Doetinchem!

Ik ben 18 jaar oud en een echte Doetinchemmer. Ik ga elke dag met plezier naar school, want van mijn hobby ben ik mijn beroep aan het maken. Ik zit op het Rijn IJssel en doe de opleiding AV-Specialist.

Superleuk

Tijdens mijn studie leer ik alles over het maken van films: van een animatiefilmpje, videoclip, experimentele film tot aan opdrachtfilms en speelfilms. Maar ook kom ik erachter hoe ik alles moet regelen en hoe ik moet monteren. Superleuk dus allemaal!

Gastredacteur

Wat ik het állerleukste vind? Voor mensen een mooie video maken en een goed eindproduct afleveren. Dat is ook précies wat ik ga doen voor indebuurt. Bij een aantal artikelen ga ik ervoor zorgen dat er een leuk en passend filmpje bij komt. Ik kijk er erg naar uit om hiermee aan de slag te gaan. Ben jij vaak te vinden in het centrum van Doetinchem? Wie weet zet ik jou dan wel voor mijn camera!

merle-hebing-gastredacteur-indebuurt-doetinchem

Dit is onze nieuwe gastredacteur Merle!

Hoi! De eerste gastredacteur van indebuurt Doetinchem is here. Mijn naam is Merle Hebing en ben dus ...