Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Love at first sight: we zoeken Peter uit (de omgeving van) Doetinchem!

Door Kelly Heerink 10 september 2019

Wie maakt dat ik niets meer lust, wie verstoort mijn rust, ja dat is Peter! Dit geldt voor de Haagse Priscilla (38). Zaterdag ontmoette ze love of her life Peter tijdens het concert Keane – Live on the Beach op Scheveningen – alleen verloor ze hem uit het oog. 

Een romantische film zonder happy end dus. ‘Help, help, help!’, mailde Priscilla ons. Wellicht kunnen wij inderdaad, met jouw hulp, alsnog zorgen voor dat mooie einde. “Het was zo gezellig met hem”, vertelt ze ons telefonisch. “Toen ik met hem munten ging kopen, kregen we te horen: ‘jullie zien er zo gelukkig uit samen’.

Waar ging het mis?

“Op een gegeven moment was het concert afgelopen en was mijn vriendengroep weggelopen. Ik ging erachteraan en Peter rende mee om nummers uit te wisselen, maar ergens in de menigte ben ik hem kwijtgeraakt”, legt ze uit. Het hele weekend heeft ze gebaald en gezocht. “Ik heb zelfs een Facebookpagina aangemaakt zodat ik hem kon vinden. Ook heb ik een oproep geplaatst in het evenement.” Tevergeefs.

Dit is wat we weten

Peter komt uit Doetinchem of woont vlakbij Doetinchem. Verder somt Priscilla op: “Hij heeft donker haar, is denk ik van buitenlandse afkomst en vrij lang. Hij heeft een ringbaardje en is 40 jaar oud.”

Ken of ben jij Peter?

Stuur dan een mailtje. En dan mogen wij voor één keer Robert ten Brink spelen – we kunnen niet wachten!

adv.