Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk! Gastredacteur Wisse Overbeek stelt zich voor

Door Wisse Overbeek 4 juni 2019

Wat leuk om de eerste mannelijke gastredacteur van indebuurt Doetinchem te mogen zijn. Ik ben Wisse Overbeek en als geboren Achterhoeker ben ik op de hoogte van de laatste gebeurtenissen en ontwikkelingen in Doetinchem.

Ik ben iemand die graag op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de stad. Wat is er veranderd? Wat gebeurt er dit weekend in Doetinchem? En welke bijzondere Doetinchemmer staat er deze week te stralen? Voor dit soort artikelen vind ik indebuurt Doetinchem dé beste website.

22-24

Hoe ziet mijn perfecte vrijdagavond eruit? Ik vind het gezellig om het weekend in te luiden met de nodige biertjes bij de leuke cafés die Doetinchem kent. De beste avonden worden afgesloten bij de pizzeria, nadat ik bij club 22-24 ben geweest. Verder probeer ik wekelijks te tennissen en hard te lopen, maar eerlijk is eerlijk: dat schiet er nog wel eens bij in.

Skiën

Ik ben ook weleens niet in de stad te vinden. Met familie en vrienden ga ik graag de Oostenrijkse bergen in. We genieten van de sneeuw, de Weizen biertjes en de zonnestralen. Verder ben ik helemaal weg van de Italiaans keuken. Sinds mijn negende ben ik vegetariër en als ik op vakantie in Italië ben, hebben ze altijd genoeg keuze. Als je mij ergens voor moet wakker maken, liever niet, maar dan is dat toch voor een lekkere pasta, pizza of een goede risotto met een heerlijk glas wijn.

Journalistiek

Op dit moment studeer ik journalistiek in Utrecht en ik wil me bij indebuurt verder ontwikkelen in dit fantastische vak. Als gastredacteur van dit online platform houd ik me vooral bezig met interviewen en misschien zie je me zo nu en dan ook weleens een video maken in de stad. De rubriek ‘Doetinchemmer van de week’ of ‘Favorieten van’ is hier uitermate geschikt voor.

Hopelijk hebben jullie mij wat beter leren kennen! Wie weet spreek ik je binnenkort wel voor een leuk interview. Benieuwd wat ik al geschreven heb? Check onderstaande artikelen:

Mannenvuur Walter Spangenberg

Waarom Doetinchemse mannen volgens Walter meer naar hun gevoel moeten luisteren

Hij organiseert het eerste 'mannenvuur' in Doetinchem: Walter Spangenberg (50) gaat zondag 19 mei me...

Dit wil je zien: Hoe Bahman je coacht via filmpjes op zijn YouTube-kanaal

Sta je voor een moeilijke beslissing? Heb je motivatie nodig, maar weet je niet waar je het zoeken m...

adv.