Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lennert Kuper (18): ‘Als pizzabezorger van New York Pizza is het nooit saai’

Aangeboden door New York Pizza 22 oktober 2019

Door weer en wind, regen óf zonneschijn. Niets is te gek voor pizzabezorger Lennert Kuper (18) van New York Pizza. De Doetinchemse scholier geeft een kijkje in het ‘Doetinchemse pizzaleven’. Stoelriemen vast, want het is nooit saai als pizzabezorger in onze stad.

Al ruim een jaar is Lennert bezorger bij New York Pizza. Een baan die hij iedereen in Doetinchem aan zou raden: “Het is super gevarieerd. Dit was precies wat ik zocht, omdat je eigenlijk altijd leuke dingen meemaakt.” Eén van de momenten die de Doetinchemmer altijd bijblijft is een bezorging tijdens de feestdagen. Gewapend met heerlijk geurende pizza’s en een dosis goede zin arriveerde hij bij de klant. “Tot mijn grote verbazing was de klant vergeten dat ze hadden besteld bij New York Pizza. Het was vast erg gezellig”, zegt Lennert met een knipoog.

‘Pizza Hawaii en een garlic bread’

Naast bezorgen houdt Lennert zich onder andere bezig met de pizzaovens. Hij ziet veel bestellingen uit onze stad voorbij komen en ziet dat Doetinchemmers best voorspelbaar zijn op pizzagebied. Volgens Lennert zijn er een aantal favorieten bij New York Pizza die hij vaak in zijn handen heeft. “De Downtown Döner en East Side Shoarma gaan hard. Daarnaast natuurlijk de ‘traditionele’ Margherita en Hawaii, die blijven populair.” Daarnaast vindt hij het mooi om te zien dat er vaste klanten zijn: “Zo belde er iedere vrijdagavond iemand voor een  pizza Hawaii en een garlic bread.”

Pizzabezorger van New York Pizza
Foto: Redactie indebuurt 

Een hechte familie

Pizzabezorgers in films en series maken vaak de spannendste dingen mee. Ook Lennert stond een keer raar te kijken toen bleek klanten met vals geld hadden betaald. “Toen moest ik een verklaring afleggen op het politiebureau, best apart.” Toch blijven vooral de leuke dingen hem bij: “Doetinchemmers zijn altijd vriendelijk als je hun bestelling komt brengen. Daarnaast werken wij in een leuk jong team. Als je eenmaal bent ingewerkt dan behoor je echt tot een familie. We gaan ook samen op stap, zelfs onze baas gaat mee. Hoe chill is dat?”

New York Pizza
Foto: Redactie indebuurt 

Heb je ook zo’n trek gekregen in de pizza’s van New York Pizza? Bekijk snel het aanbod en bestellen maar!


Meer over New York Pizza ontdekken?

New York Pizza pizzeria's

Geopend12:00 - 00:00

Terborgseweg 31a, Doetinchem

Bekijk meer:pizzeria's

adv.