Doetinchem

×

indebuurt categorie√ęn

Meer indebuurt

Service

Instagrammer Bo Valerie fotografeert gewoon met haar iPhone X

Door Kelly Heerink 8 oktober 2019
Ze luistert ook naar de naam Bo, maar heet volledig Bo Valerie te Braak. Ons oog viel op haar Instagramaccount, waarop deze 24-jarige als een waar model oogt dat zelf ook van fotografie houdt. Het blijkt echter een hobby; Bo Valerie verdient haar geld namelijk met luiers verschonen, kinderliedjes zingen en het opvoeden van dreumesen.

Bo Valerie studeerde Zorg en Welzijn en Pedagogisch Medewerker aan het Graafschap College en werkt sinds twee jaar in de kinderopvang. In haar vrije tijd is ze zo nu en dan bezig met het uitzoeken van een mooie outfit, een toffe plek en het maken van het ‘perfecte plaatje’. Ze wil nog sparen voor een camera. “Maar het lukt ook prima met mijn iPhone X hoor”, vertelt ze. De mooiste foto’s verschijnen op haar Instapagina waarmee ze richting de 2000 volgers gaat.

In de buurt en uit de buurt

Ze spreekt graag af met vriendinnen. “Soms wordt er dan een fotootje gemaakt – het is leuk om er dan samen mee bezig te zijn”, vertelt ze. Haar foto’s, zo ook de vakantiefoto’s van Griekenland en Lanzarote, doen trouwens niet onder aan de kiekjes van bekende Nederlandse influencers. Of ze dit ambieert en zichzelf ziet verkassen? “Ik ben geboren en getogen in Doetinchem, maar of ik hier voor altijd blijf wonen, dat weet ik niet.”

Spontane momenten vastleggen

Naast zelf model staan, is Bo Valerie ook een ander profiel gestart, waarop ze jaloersmakende foto’s plaatst van zonnige bestemmingen en de natuur. “Bezig zijn met fotografie vind ik hartstikke leuk”, zegt ze. “Als ik kijk naar mijn schermtijd, dan staat Instagram ook bovenaan.” De leukste foto’s? “Dat zijn toch wel de foto’s die ontstaan tijdens spontane momenten.”

Eigen foto

Lees ook:

laptop-indebuurt-1-stage

Leukste stage OOIT: indebuurt Doetinchem zoekt een stagiair(e)!

Jááá, je leest het goed: je kunt stagelopen bij de allerleukste nieuwssite van Doetinchem!  Via i...

adv.