Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze gastredacteur Joanne Maalderink!

Door Joanne Maalderink 23 april 2019

Hi, wat leuk dat ik mij even voor mag stellen! Mijn naam is Joanne Maalderink, een freelance (mode)blogger, stylist en content creator. Ik sta te popelen om allerlei toffe artikelen met jullie te delen. Zo ga ik bijvoorbeeld met m’n camera de straat op om modieuze outfits te spotten

Ik ben geen echte Doetinchemmer, maar toch erg bekend met deze mooie stad. Van mijn 12e tot 17e fietste ik vanuit m’n kleine dorpje naar het Rietveld Lyceum. Het was dan misschien niet om de hoek (zo’n 10 km), maar oh wat was ik blij om naar de ‘grote stad’ te gaan. Hier was tenminste iets te beleven!

Echte creatieveling

Als ik creatief bezig mag zijn, dan ben ik op mijn best. Het is daarom niet zo gek dat ik de modewereld in ben gestapt. Hier barst het van de artistieke ideeën en creatieve mensen. En ik kan er bovenal mijn grote liefde voor fashion in kwijt. Naast de passie voor mode, ben ik ook gek op schrijven en fotograferen. Al deze hobby’s komen samen in mijn eigen blog Make people stare. Hier deel ik artikelen over mode, mijn eigen outfits en toffe backstage beelden uit de modewereld. Neem eens een kijkje!

foto: Make people stare

#outfitoftheday

Je kunt gerust zeggen dat ik lichtelijk verslaafd ben aan Instagram. Ik vind het heerlijk om door inspirerende profielen te scrollen op het gebied van mode en fotografie. Natuurlijk deel ik hier ook maar al te graag mijn eigen outfit of the day foto’s.

Dansjes en etentjes

Vaak ben ik in Doetinchem te vinden om bij te kletsen met vriendinnen en lekker te eten. Het liefst zo lang en zo veel mogelijk! Een avond tapas eten bij ’t Zusje of La Cubanita is dan ook een perfect idee. Op een zonnige dag maak je me juist heel gelukkig met een goede ijskoffie op het terras. Zo nu en dan ben ik ook ’s nachts in de stad te vinden om gezellig te dansen in 22-24 of Sequoia.

Wauw! 5 x deze Doetinchemmers kunnen zo de catwalk op

Hello spring! De lente is weer in volle gang en dat zien we meteen terug in het straatbeeld van Doet...

Gespot: 5 x leuke lente outfits in Doetinchem

adv.