Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: dit is Kelly, de nieuwe Community Manager bij indebuurt

Door Kelly Heerink 30 juli 2019

Sommigen zullen mij wellicht (her)kennen. Ik ben namelijk al meer dan dertig jaar niet weg te slaan uit deze stad: het kloppende hart van de Achterhoek!

Graag stel ik mij, Kelly Heerink, via deze weg even netjes voor.
Aangenaam!

Verhalen

Verhalen: ik smul ervan. En wel in de breedste zin van het woord. Zo hoor ik sterke varianten met plezier aan tijdens verjaardagsfeestjes en bekijk ik Disney Classics – ja, nog steeds! – graag op de beeldbuis. De bijzondere momenten waar ik soms zelf pardoes in beland, deel ik graag met familie, vrienden of gewoon met de hele wereld. Hoe? Door het verpakt als grappige anekdote te droppen op een blog of social media. Ook komt het regelmatig voor, dat ik met mijn flinke dosis nieuwsgierigheid, aan iemands lippen hang.

Uitvogelen

De afgelopen vier jaar gebeurde dat met name door mijn rol als freelancer. Gewapend met een laptop of kladblokje, doorkruiste ik voor verschillende regionale (dag)bladen de Achterhoek en Liemers. Nu mag ik als kersverse Community Manager – nu Melisa het stokje heeft doorgegeven – voor indebuurt Doetinchem uitvogelen wat er allemaal achter onze stad en haar inwoners schuilt. Daarnaast zal ik zoveel mogelijk ins en outs verzamelen!

Vinyl

Waar ik verder nog van houd naast puzzelen met woorden? Grote glazen thee, vinylplaatjes draaien, een knisperend kampvuur en ronddwalen in onbekende steden.

Heb jij een leuke tip? Mail dan naar [email protected]

adv.