Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe vet! Robin uit Kilder is finalist van Misters of The Netherlands

Door Amber Hagemeijer 24 september 2020

De Kilderse Robin Strikkeling (25) mag zichzelf finalist noemen van Misters of The Netherlands-verkiezing. Om er met de titel ‘Mooiste man van Nederland’ vandoor te mogen gaan, moet hij eerst 43 andere knappe mannen verslaan.

Hoe het allemaal begon? Robin was vorig jaar aanwezig bij Miss Beauty of Gelderland (omdat zijn vriendin Nikki Prein meedeed én won)! Toen vroeg de organisatie van Misters of The Netherlands of hij mee wilde doen. “Ik moest eerst wel even nadenken, maar besloot uit mijn comfortzone te stappen en dit gewoon te doen”, vertelt de Kildenaar enthousiast.

Lees verder onder de post: 

Vaker in de sportschool

Tijdens deze verkiezing worden er verschillende onderdelen getoetst. De knappe mannen krijgen het aankomende half jaar lessen in onder andere fotoshoots, hoe ze op de catwalk moeten lopen en hoe ze het best vragen kunnen beantwoorden. “Daarnaast moet ook de fysieke uitstraling goed zijn. Ik zal de aankomende tijd dus vaker in de sportschool te zien zijn”, zegt de finalist. Zelf heeft hij nog weinig ervaring in deze branche. Hij werkt als dj op feesten en als content marketeer. Deze banen zijn gelukkig goed te combineren met de verkiezing.

Concurrentie

Op de vraag of er onderling veel concurrentie is, zegt Robin het volgende: “Ik dacht van tevoren dat er wel veel onderlinge strijd zou zijn, maar dat is helemaal niet zo! Er heerst een heel relaxte sfeer tussen alle deelnemers en iedereen wil elkaar helpen.” Ook zijn omgeving vindt het superleuk dat Robin meedoet aan de verkiezing. “Van vrienden hoor ik vaak dat ze het heel gaaf vinden.”

Over de finale

Misters of The Netherlands presenteert zich als de snelst groeiende mannenverkiezing van Nederland die jonge potentiële mannen de kans geeft Nederland internationaal te vertegenwoordigen. Wanneer de finale plaatsvindt is nog even afwachten in verband met corona. Maar de verwachting is dat dit rond de jaarwisseling zal zijn.

Stemmen maar!

Vind jij nu al dat Robin moet winnen? De stembussen zijn geopend! Sms ‘VOTE MISTER ROBIN’ naar 7733. Duimen maar! 🙂

Lees ook:

tim straalman favorieten van doetinchem

De favorieten van Tim: ‘Het personeel is hier écht vriendelijk’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Do...

Wow! Hans Boerwinkel staat op kandidatenlijst SP voor Tweede Kamer

De Doetinchemse politicus Hans Boerwinkel staat als nummer zestien op de kandidatenlijst van de SP v...
Nikki Prein

Nikki Prein is Miss Earth of the Netherlands 2019

Hoe vet: de in Doetinchem geboren Nikki Prein (21) is Miss Earth of the Netherlands 2019. Na haar ti...

adv.