Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is onze nieuwe gastredacteur Merle!

Door Merle Hebing 6 februari 2018

Hoi! De eerste gastredacteur van indebuurt Doetinchem is here. Mijn naam is Merle Hebing en ben dus de állereerste gastredacteur. Ik zal een aantal rubrieken, zoals Barman van de week, onder mijn hoede nemen en artikelen schrijven over het ó zo mooie Doetinchem.

Ik ben geboren in Doetinchem en woon hier al 22 jaar. Eigenlijk woon ik meer in het buitengebied van Doetinchem, beter bekend als Wijnbergen. Ik woon nog in één van de oude boerderijtjes daar. Nou lopen er geen koeien en varkens rond hoor. Wel waggelen er kippen rondom het huis, maar daar blijft het dan ook bij.

Een echte Doetinchemmer

Mijn hele ‘loopbaan’ is uit te stippelen in Doetinchem. Zowel mijn basisschool, middelbare school en mijn studie heb ik hier gevolgd. Ik ben afgestudeerd aan de pabo op Iselinge Hogeschool. Maar naast juf zijn, schrijf ik dus heel graag. Natuurlijk voor indebuurt Doetinchem, maar ook op mijn eigen blog Girls-Things.

Op deze blog schrijf ik over beauty, fashion, nailart, lifestyle en persoonlijke artikelen van dingen die in mijn hoofd rondspoken. Hier kan ik lekker creatief bezig zijn met het schrijven van teksten en het maken van foto’s. Ik zou het leuk vinden als je daar eens een kijkje nam!

#shoppingqueen

Doetinchem is voor mij een prachtige en fijne stad. Ik kom hier graag om te shoppen #shoppingqueen. Verder vind ik fotograferen ook heel leuk om te doen en maak graag mooie foto’s van de natuur bij de Kruisberg.

Pizza

En een mens moet ook eten, toch? Laat ik daar nou heel erg van houden! Ik ga dan ook graag uiteten in Doetinchem. Ik hou echt van Italiaans eten en bestel dan ook graag een pizza bij Stretto of Pibia. En een kop koffie drinken, doe ik graag bij Caffé Chicco of Espresso House. Wanneer ik met vriendinnen gezellig wil theeleuten ga ik altijd naar Met Liefde, het is daar zó knus! Waar ik ook vaak te vinden ben, is bij Friûl! Het lekkerste ijs van Doetinchem als je het mij vraagt.

Camera en notitieboekje

Ik vind het geweldig om over mijn geliefde stad te schrijven en doe dit ook met veel plezier! Heerlijk om met mijn camera en notitieboekje op pad te gaan en mooie artikelen te schrijven over Doetinchem. De stad waar ik mij thuis voel!

adv.