Deze Doetinchemmer was te zien bij 5 Uur Live op RTL4

Door Eline Doldersum 10 januari 2018

Zat je gisterenavond onderuitgezakt met een kop koffie te kijken naar 5 Uur Live op RTL4? Dan is de kans groot dat je Nick Muller voorbij hebt zien komen. Deze Doetinchemmer was te gast in het middagprogramma om te praten over zijn nieuwe boek. Hoe leuk?

Dat het een heel tof boek is wisten wij natuurlijk allang. Vlak na de lancering van ‘Dit Is Waarom Mensen Op Twitter Zitten’ hadden wij de eer om deze Doetinchemmer het hemd van het lijf te vragen over deze hilarische verzameling aan tweets. “We hebben continu in een deuk gelegen bij het maken van dit boek!”

5-uur-live-doetinchem-doetinchemmer-2
5 Uur Live

Hilarische tweets

Na het interview met ons, mocht deze Achterhoekse journalist gisterenavond ook aan tafel schuiven bij Daphne Bunskoek om samen met Aisha – met wie hij het boek schreef – te praten over Twitter. Iets wat hij als fervente Twitteraar maar wát graag doet. “Ons boek is een positief tegengeluid!”

Nick vertelt over het effect van Twitter, de positiviteit en natuurlijk leest hij een aantal hilarische tweets voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van:  ‘Ik zat laatst voor het eerst in een Escaperoom. Althans ik zat op de verjaardag van mijn schoonmoeder en mijn vriendin had de autosleutels!’

Mocht je het programma hebben gemist, dan kun je het fragment hieronder terugkijken!