Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deveny maakt kans op de nationale titel Princess of Curves 2020

Door Kelly Heerink 25 februari 2020

Er is weer een Doetinchemse schone die strijdt om een kroontje, de 18-jarige Deveny Linnenbank doet namelijk mee aan de verkiezing Miss Curve Nederland (19 april). “Dat houdt in dat het niet uitmaakt, dat je een maatje meer hebt”, legt ze uit. 

Deveny is, sinds dat ze naar de trainingsdagen gaat in aanloop van de wedstrijd, al een stuk zekerder geworden van zichzelf. Er doen veel meiden mee met kledingmaten 40 tot en met 46. “Iedereen heeft ‘iets meer’ en ziet er mooi uit, waardoor je je een stuk sterker voelt.”

Leuk, maar ook spannend door bikinironde

“Tijdens de trainingsdagen maak je kennis met de anderen en oefen je samen hoe je moet lopen”, zegt de Doetinchemse die het erg gezellig heeft met andere finalisten die net als haar strijden om de titel Princess of Curves 2020. “Er doet nog iemand mee uit Apeldoorn, maar de rest komt voornamelijk uit de Randstad.”

Lees verder onder de post: 

Eerder postte Deveny alleen selfies op Instagram. Met nog een filtertje erover. “Ik vond het niet nodig dat anderen de rest van mijn lichaam zagen”, vertelt ze. “Inmiddels heb ik een foto geplaatst waar ik wel helemaal opsta. Iedereen mag van mij nu weten hoe ik eruit zie.” Daarmee wil ze, net als LINDA. en Miljuschka, een statement maken. “Je ziet wel dat het steeds meer wordt getoond en geaccepteerd op social media.” Dat neemt niet weg, dat ze het wel erg spannend vindt om de bikinironde te lopen.

Samenwerking met de Voedselbank

Een Miss-verkiezing draait natuurlijk nooit alleen om het plaatje. “Ik zet me in voor de voedselbank in Doetinchem. Zo sta ik een aantal dagen bij de Coop en Albert Heijn op de Huet boodschappen in te zamelen voor deze stichting. Daarom heen probeer ik ook nog geld in te zamelen”, vertelt ze. “Andersom helpen zij mij weer met mijn naamsbekendheid.” Je kan namelijk alvast stemmen op je favoriet.

Misschien wil je dit ook lezen:

Miss Beauty of Gelderland

Deze vier Doetinchemse schoonheden strijden om de titel Miss Gelderland

Al het moois kom natuurlijk uit Doetinchem. Dat weten wij natuurlijk als geen ander. Na de winst van...

Meer over

Doetinchemmers

adv.