Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favorieten van Suze: ‘Ik hoop dat we snel weer naar de Vijverberg mogen’

Door Florian Aalders 29 november 2020

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Doetinchemmer zijn of haar favoriete plekken in de stad. Deze week is Suze Meek (25) aan de beurt. Welke plekjes zijn favorieten en/of mist zij?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Even voorstellen…

Foto: Suze Meek

Deze spontane Doetinchemse meid heet Suze Meek en is 25 jaar oud. Ze werkt doordeweeks bij Canon Business Center Noordoost in Varsseveld als Marketing- en Communicatiemedewerker. Suze is daarnaast een behoorlijk sportief type. Ze houdt van voetballen, wielrennen, skiën en natuurlijk van naar de Graafschap gaan. Ook is ze altijd in voor gezellige spelletjes en leuke uitjes met vrienden en familie. Dit is haar favorietenlijstje. Swipen maar!

De Vijverberg

Foto: ANP

“Al vanaf mijn elfde heb ik een seizoenkaart bij De Graafschap, supporter zijn van deze club is er dus met de paplepel ingegoten. Ik heb daardoor al een hoop promoties en degradaties meegemaakt. De gezellige middagen en avonden in de (nieuwe) supporterskantine zijn voor mij niet meer weg te denken uit mijn weekenden. Daarom hoop ik natuurlijk van harte dat we snel weer naar de Vijverberg mogen!”

De Grutstraat

Foto: Nick ter Haar

De Grutstraat is voor mij, en ik denk voor een hoop andere Doetinchemmers, een niet te missen plek. De gezellige restaurants, bijbehorende terrassen, cafés en discotheken, naar mijn mening één van de leukste plekjes in Doetinchem en zelfs één van de leukste binnen de Achterhoek!”

Zwarte Cross

Foto's Zwarte Cross 2019 - Bolder Media 3
Foto: Bolder Media

De Zwarte Cross, het hoogtepunt van mijn jaar! Sinds een aantal jaar sta ik samen met vrienden en vriendinnen vier dagen op de camping van dit mooie festival waar alles kan en mag. Het mooiste moment is toch ‘altied weer’ het optreden van Boh Foi Toch op zondagochtend in de Megatent. Dit jaar kon het natuurlijk, maar helaas, niet doorgaan. Wel werd ik dit jaar 25 en hebben mijn vrienden en familie als verrassing een Zwarte Cross in de achtertuin bij mijn vader georganiseerd. Dat was natuurlijk een geweldig alternatief!”

FC Bergh

voetbal-overlijden-weekend
Foto: ANP

Een beetje valsspelen, want: geen Doetinchem. Maar we keuren het goed. 😉 “FC Bergh is de voetbalclub in ‘s-Heerenberg, waar ik al jaren met veel plezier voetbal. Samen met mijn vriendinnen twee keer per week trainen. Op donderdagavond na de training gezellig de kantine in, net als op zondagmiddag na de wedstrijd.”

Kruisbergse bossen

Foto: Redactie indebuurt

“Vroeger wilden mijn ouders altijd wandelen in het Kruisbergse bos. Ik begreep eerlijk gezegd nooit zo goed waarom ze dat zo leuk vonden. Dit is de laatste jaren echter wel veranderd, dit mooie stukje Doetinchem is namelijk een fijne plek om een wandeling te maken, zeker in coronatijd!”

Doe mee!

Wil jij ook graag delen welke van jouw favoriete plekjes in onze mooie stad je het meest mist? Dat kan! Je hoeft alleen dit formulier online in te vullen, ét voilà. Simple toch?

Zij gingen je voor:

De favorieten van Nicole: “Lekker rondneuzen en nieuwe muziek scoren”

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Do...

De favorieten van Sven: ‘Vaak complimenten over de koffie van onze buurman’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Do...

De favorieten van Valerie: ‘Het liefst zou ik er elke dag werken’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Do...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.