Ben jij de man uit Lindsy’s dromen?

Door Eline Doldersum 4 december 2017

LIEFDE indebuurt| We zijn alweer over de helft met onze leuke single Doetinchemmers. Na Anouk en Arie hebben we nog één vrijgezelle Doetinchemmer voor jullie in petto. Mogen wij jullie voorstellen aan … Lindsy!

Het is nog vroeg in de morgen als Lindsy de deur opent van haar stijlvolle appartement. “Ga lekker zitten, willen jullie thee?”, vraagt ze terwijl ze naar de keuken loopt. “Leuk dat jullie dit doen! Ik ben al een tijdje aan het daten, heb een korte relatie gehad begin van het jaar, maar ben nu wel echt toe aan iets serieus. Dus ik dacht: waarom niet?”

“Ik ben dan ook wel op zoek naar een jongen die eraan toe is om te settelen. Die niet meer iedere avond met z’n vrienden in de kroeg zit, maar het ook fijn vindt om tijd met mij door te brengen”, vertelt ze terwijl ze de thee inschenkt. “Al betekent dat natuurlijk niet dat hij iedere avond mijn handje moet vasthouden. Zéker niet!”

Ideale man

“Wat ik verder zoek in een man? Moeilijk. Niet iets heel specifieks. Ik vind het leuk als iemand spontaan is, ondernemend en van reizen houdt. Daarnaast vind ik het ook aantrekkelijk als een man aandacht besteedt aan zijn uiterlijk en het ook gezellig vindt om met mij de stad in te gaan. Daar hou ik wel van!”

“Oh, en hobby’s! Dat vind ik ook leuk als een man die heeft”, vervolgt ze. Maar wat zijn eigenlijk haar eigen hobby’s? “Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Schilderen en tekenen doe ik bijvoorbeeld heel graag. Daarnaast vind ik het leuk om te winkelen, een filmpje te kijken of met vriendinnen af te spreken.”

Ga jij op date met Lindsy?

Als ik Lindsy vraag wat mannen verder nog over haar moeten weten, moet ze even heel diep nadenken. “Phoe … ik woon in Doetinchem, ben 30 én heb een heel lief hondje. Verder ben ik spontaan, vind ik het leuk als ik een goed gesprek met iemand kan voeren en zou ik graag nog iets meer van de wereld zien. En verder? Dat mogen ze mij tijdens de date vragen”, lacht Lindsy.

Ben je onder de indruk van Lindsy en wil je graag met haar op date? Mail dan je contactgegevens naar [email protected] t.a.v. ‘Date met Lindsy’ en wie weet ga jij binnenkort met haar op een geheel verzorgde date. Wil je eerst nog iets meer weten over Lindsy? Dat kan! Woensdag leggen wij haar 20 dilemma’s voor. Wat zal ze kiezen?