Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zingende agent Thijs kan op jouw stoep staan voor een privéconcert

Door Kelly Heerink 8 april 2020

Het is bijna Pasen en het zonnetje schijnt! Om het leed van een paasweekend zonder eitjeszoektochten met de héle familie in de Kruisbergse bossen wat te verzachten, start Politie Oost-Nederland een online Paaseieren Zoekspel.

Hoe origineel! En ook de hoofdprijs is niet mis: een privéoptreden voor je deur van de zingende politieman Thijs Roseboom uit Ede, die afgelopen week al viral ging met deze video.

Zo werkt het

Op eerste paasdag verstopt de politie overal paaseitjes op de Facebookpagina’s van Oost-Nederland (de actie is voor gezinnen in Overijssel én Gelderland dus Doetinchem hoort erbij).
In die eitjes staan letters en daarmee kun je een zin vormen. Vul die zin in op deze pagina en daarna is het een kwestie van duimen! 

HET GROTE POLITIE PAASEIEREN ZOEKSPEL 🐰

Het is bijna Paasweekend! Voor veel mensen is het traditie om er lekker op uit te gaan: brunchen in je favoriete restaurant of gezellig met de hele familie paaseitjes zoeken. Wat balen dat we juist nu binnen moeten blijven… Daarom organiseren wij het grote (online) Politie Paaseieren Zoekspel. We brengen de zoektocht naar jullie huiskamers!We verstoppen op Eerste Paasdag overal eitjes op de politie Facebookpagina’s van Oost-Nederland. In die eitjes staan letters en daarmee kun je een zin vormen. Heeft jouw dochter of zoon geen Facebook? Zoek dan samen met je eigen account.Net als na een echte paaseierenzoektocht levert het jullie iets leuks op! Bekijk de video om te zien wat dat is. 🐰BELANGRIJK🐰Deze actie is voor gezinnen die in Gelderland of Overijssel wonen. De overige voorwaarden om mee te doen, de uitgebreide uitleg over het spel en informatie over de prijs zijn hier te lezen: https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/6/02-doe-mee-met-het-politie-paaseieren-zoekspel.html

Posted by Politie Ede on Tuesday, 7 April 2020

Misschien wil je dit ook lezen:

Emoji-quiz

Doe mee met de enige echte Doetinchemse emoji-quiz

Nu we allemaal gebonden zijn aan huis, slaan we massaal aan het puzzelen, spelen we ouderwets bordsp...

 

Meer over

Doen Getipt

adv.