Weekendtipje van ons: proef de lente bij Groenrijk Steentjes

Door Melisa Verheijen 2 maart 2018

Je zult het met deze kou misschien niet geloven, maar over precies 20 dagen gaat de lente officieel beginnen. Wij kunnen niet wachten! Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben wij een té leuke weekendtip voor jullie gespot: de Lentefair bij Groenrijk Steentjes. 

Stap zaterdag 3 en zondag 4 maart binnen in het sfeervolle tuincentrum van Gerben Steentjes waar de lentesferen je tegemoet komen door tal van bloemen en planten voor binnen en buiten. Beter kun je de het komende lenteseizoen niet aftrappen, toch?

Roofvogelshow

Er is van alles te beleven tijdens de lentefair. Wat dacht je van een spetterende roofvogelshow? Mensen die hun handen uit de mouwen willen steken om in de tuin aan de slag te gaan, kunnen uiteraard ook hun hart ophalen. Hoveniers zijn aanwezig om advies te geven en te brainstormen over je tuin. Wie weet is de overkapping die je graag wilde toch mogelijk!

Lokale ondernemers

Verder zijn er weer tal van kraampjes van lokale ondernemers. De toegang is trouwens gratis en de koffie staat klaar! Ben jij er dit weekend te vinden?

groenrijk-steentjes-lentefair-doetinchem
Redactie indebuurt

Groenrijk Steentjes tuincentra

Nu open09:00 - 20:00

Wassinkbrinkweg 2, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra

Meer over

Doen