Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Stef Ekkel tot kinderdisco: 25 jaar Landal Stroombroek groots gevierd

Aangeboden door Landal Stroombroek 19 juli 2019

Het is groot feest aan de oevers van recreatieplas Stroombroek. Het alom bekende Landal Stroombroek viert zijn 25-jarige jubileum groots.

Landal Stroombroek is op donderdag 25 juli het decor van een braderie, een regiomarkt én een artiestenfestival. Het belooft een schitterende dag te worden op het park in Braamt, daarvan is organisator Hugo Schaank van Landal overtuigd. Zo zegt hij tegen het Doetinchems Vizier. 

Nationale en regionale artiesten

Braderieën zijn er vaker op Landal Stroombroek, maar het muzikale gedeelte met een heus artiestenfestival is nieuw in deze opzet. “Er zijn wel zestien verschillende artiesten die op donderdag 25 juli tussen 14.00 en 18.00 uur optreden”, meent Hugo tevreden. “Dat zijn artiesten uit de regio zoals Willem Barth en Belinda Kinnaer, maar ook bijvoorbeeld Ronnie Tober en Stef Ekkel. Het is echt een festival om trots op te zijn.”

party
pixabay

Tessa Kinnaer

Daarnaast is er nog een artieste in de line-up opgenomen die de ondernemer graag wil noemen. “Ik vind het heel leuk dat ook Tessa Kinnaer uit Braamt komt zingen. Ze werkt namelijk ook bij ons in de keuken, en het is gelukt om haar te laten optreden in dit programma.” Naast optredens voor het publiek, worden er die dag ook tv-opnames gemaakt. “Daarmee is het eigenlijk begonnen. Voor verschillende regionale zenders worden er tv-opnames gemaakt die door het jaar heen bij de omroepen worden uitgezonden. Na 18.00 uur gaat een drive-inn trouwens verder.”

Komt het zien

Landal wil knallen met de jubileumfestiviteiten. Hugo hoopt veel mensen naar het park in Braamt te trekken: “Alle activiteiten zijn buiten, zo vindt het muzikale deel op het terras plaats. Die dag zit ons park helemaal vol met 1.100 gasten, maar ik hoop dat er ook veel mensen uit de regio komen. Al onze activiteiten die we organiseren zijn ook altijd voor hen toegankelijk.”

Eigen beeld

Diversiteit in overvloed

De braderie wordt extern georganiseerd. Hugo: “Daarin faciliteren wij voornamelijk. Ik verwacht ongeveer twintig kramen. De regiomarkt met regionale producten van regionale ondernemers is wel weer een idee van ons, die kent ongeveer veertien kramen. Ik denk dat er een geweldig leuk en divers aanbod is die donderdag De braderie en zomermarkt duurt 25 juli van 14.00 tot 20.00 uur.”

Gooi de heupen los

Om het feest nog groter te maken organiseert Landal Stroombroek de Familie Disco XXL! Vanaf zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 24 augustus kun je, onder leiding van Rogier de avonturier , iedere zaterdag je heupen losgooien op hits van toen en nu!  Ga los op de gouden oude hits van Earth Wind & Fire of ben je toch meer fan de nieuwste hit van Marco Borsato en Armin van Buuren? Deze super vette discoshow is voor alle leeftijden, dus haast je de aankomende zaterdagen naar het terras van Landal Stroombroek.

Vanaf zaterdag 20 juli t/m zaterdag 24 augustus, iedere zaterdag van 19.00u tot 21.00u: FAMILIE DISCO XXL!Swingen, spelen, zingen en winnen! Een super vette Discoshow voor alle leeftijden, onder leiding van Rogier de avonturier, met hits van toen en nu! Kom allemaal naar het terras!

Posted by Landal Stroombroek on Friday, 12 July 2019


Meer over Landal Stroombroek ontdekken?

Landal Stroombroek vakantieparken

GeopendHele dag

Landweerswal 2, Braamt

Bekijk meer:vakantieparken

adv.