Terug van weggeweest: de moestuintjes bij de AH!

Door Eline Doldersum 25 februari 2018

Altijd al je eigen groenten willen verbouwen? Grijp dan nu je kans! Bij de Appie kun je vanaf maandag weer moestuintjes sparen. Steek die groene vingers maar uit de mouwen lieve mensen!

Zeg nou zelf: stiekem is het toch hartstikke leuk om je eigen groenten te kweken? Om de eerste tomaten tevoorschijn te zien komen? De komkommers te zien groeien? Wij worden er blij van! Mocht je nou ook spontaan de moestuinkriebels krijgen bij het lezen van dit leuke nieuwtje, dan kun je vanaf volgende week aan de slag!

Verschillende potjes

Van maandag 26 februari tot en met zondag 11 maart ontvangen klanten bij de Albert Heijn bij besteding van €15,- een moestuinpotje. In tegenstelling tot voorgaande jaren, kun je dit jaar sparen voor vijf verschillende potjes: de cherrytomaat, radijs, wortel, komkommer en zonnebloem. Dé grote favorieten volgens de AH.

Voor de moestuinleken

Planten in leven houden? Wij moeten eerlijk zeggen dat wij er een klein beetje moeite mee hebben. Gelukkig heeft de Appie daar ook iets op bedacht: de moestuin-app. Dit handige hulpmiddel vertelt je precies wanneer je de radijs moet verpotten, de tomaten water nodig hebben of wat er met de zonnebloem moet gebeuren. Kind kan de was doen!

Albert Heijn supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Rozengaardseweg 18A, Doetinchem

Bekijk meer:supermarkten

Meer over

Doen