Speciaal voor alle theeleuten: 10 x high tea in Doetinchem

Door Eline Doldersum 6 maart 2018

Wij zijn dol op thee! Het was voor ons dan ook helemaal geen straf om te speuren naar leuke plekken waar je kunt genieten van een high tea. Dat zijn er heel wat in Doetinchem, kijk maar!

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

 t’Höfken

t-hofken-theetuin-doetincem-high-tea
Facebook: theetuin ’t hofken

Waar kun je nou beter highteaën dan in een theetuin? Dát is precies wat Gerrie ook dacht. Ze serveert haar zelfgemaakte cakes, brownies, sandwiches en scones in haar prachtige theetuin aan de rand van Doetinchem. Mocht je nou willen theeleuten bij ’t Höfken, maak dan wel eerst even een afspraak bij Gerrie zodat ze weet dat je komt! Wat het kost? €17,50.

Theetuin ‘t Höfken koffiebars

Nu gesloten10:00 - 17:00

Bultensweg 3, Doetinchem

Bekijk meer:koffiebars

Groeskamp

high-tea-doetinchem
Unsplash

Kwarkbolletjes met slagroom, flensjes gevuld met banketbakkersroom, huisgemaakte soesjes met aardbeiencrème, groentequiche, een wrap met carpaccio, pesto, rucola en oude kaas, sandwiches met gerookte kip en mosterdmayonaise. Loopt het water je al in de mond? Bij Groeskamp bestel je al dit lekkers tijdens een uitgebreide high tea. Je kunt kiezen voor de simpele variant (€16,50) of de uitgebreide versie (€22,50). We love!

Groeskamp restaurants en horeca

Nu open10:00 - 21:00

Koopmanslaan 3, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Het Pannenkoekschip

pannenkoekenschip-doetinchem-high-tea
Unpslash

Wij wisten het niet, maar op het schip bij Ruben kun je niet alleen pannenkoeken eten maar ook genieten van een heuse high tea. Uiteraard wel met verschillende mini-pannenkoeken, maar ook met wraps, sandwiches, heerlijke chocoladelekkernijen en onbeperkt koffie en thee. Dit allemaal voor maar €17,50 per persoon.

Het Pannenkoekschip pannenkoekenrestaurants

Nu open17:00 - 21:00

Stokhorstweg 2a, Doetinchem

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

Met Liefde

high-tea-met-liefde-doetinchem
Instagram: aafkeklh

Bij Robbert kun je kiezen uit allemaal verschillende high tea’s. Zo kun je gaan voor de LIEFDE variant met scones, muffins en hartige hapjes. De EXTRA LIEFDE high tea met nog extra macarons, petif fours, een blondie, een brownie en een quiche. Of je gaat voor de 3 DUBBELE LIEFDE met nóg meer lekkers. Dat is moeilijk kiezen! De prijzen variëren van €22,50 tot €29,50.

Met Liefde lunch

Nu open09:00 - 19:00

Boliestraat 37, Doetinchem

Bekijk meer:lunch

Villa Ruimzicht

high-tea-doetinchem-ruimzicht
Pixabay

Het is elke dag theetijd in Villa Ruimzicht. Van 11.00 tot 15.00 uur kun je hier een echte Engelse high tea (€23,50) bestellen met huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen en een uitgebreid assortimenten aan verse theeën. Klinkt goed!

Hotel Villa Ruimzicht hotels

Nu openHele dag

Ruimzichtlaan 150, Doetinchem

Bekijk meer:hotels

Stretto

stretto-doetinchem-high-tea
Facebook: stretto

Voor theeleuten die het een keer over een andere boeg willen gooien, is Stretto een absolute aanrader. Hier serveren ze namelijk geen Engelse, maar een Italiaanse high tea (€17,50) met allemaal hapjes uit de Italiaanse keuken. Wil je nou helemaal the Italian way gaan? Dan kun je de thee ook laten vervangen door een fles wijn. Bellissimo!

Stretto Eten & Drinken italiaanse restaurants

Nu open11:00 - 23:00

Waterstraat 6, Doetinchem

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Pitch & Putt

pitch-putt-doetinchem-high-tea
Facebook: Pitch & Putt

Eerst een balletje slaan om vervolgens te genieten van een uitgebreide high tea? Het kan bij Pitch & Putt in Doetinchem! Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten, zoals: 9 of 18 holes, fungolf of footgolf. De prijs hangt af van de activiteit die je kiest.

Pitch&Putt Golf Doetinchem sportcentra

Nu gesloten10:00 - 18:00

Broekhuizerstraat 1a, Wehl

Bekijk meer:sportcentra

Eef’s Brasserie

eefs-brasserie-high-tea-doetinchem
Facebook: Eef’s Brasserie

Bij Eef’s Brasserie maken ze álles zelf, van de muffins, scones tot aan de sandwiches. Voor de vegetariërs, mensen met een glutenallergie of lactose-intolerantie maakt Eef de high tea (€22,50) geheel op maat! Ga je nou op maandag, dan betaalt de 2e persoon de helft van het geld. Fijn!

Eef’s Brasserie lunch

Nu open09:00 - 21:00

Boliestraat 40a, Doetinchem

Bekijk meer:lunch

Micha’s Boulangerie

high-tea-doetinchem-1
Unsplash

There’s always time for tea and cake! Bij Micha’s Boulangerie krijg je voor €19,95 een goed gevulde etagère met hartige gerechtjes, zoete lekkernijen, vers fruit en natuurlijk onbeperkt thee!

Micha’s Boulangerie restaurants en horeca

Nu open09:00 - 19:00

Hooge Molenstraat 24, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Simons

high-tea-simons-doetinchem
Facebook: Simons

Voor €19,50 per persoon vullen ze je tafel bij Simons met onder andere belegde broodjes, muffins, bonbons en scones. Naast een pot thee kun je er ook nog een glas prosecco bij bestellen. Cheers!

Stadscafé Simons restaurants en horeca

Nu open10:00 - 02:00

Simonsplein 8, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶