Rennen op hoge hakken: de High Heels Run komt naar Doetinchem

Door Eline Doldersum 12 juni 2018

Ga je gerust een middag shoppen op hoge hakken, dansen op je killerheels of naar een festival op sleehakken? Dan is deze Doetinchemse wedstrijd je op het lijf geschreven! 

Tijdens de allereerste High Heels Run van Doetinchem dagen ondernemers je uit om maar liefst 150 meter te rennen op je allerhoogste hakken. Kom je als eerste over de finish? Dan win je een prijzenpakket ter waarde van ruim €1000,-. Trek je er ook nog een originele outfit bij aan, dan maak je kans op nóg meer prijzen!

Rennen door de Boliestraat

Wie denkt dat dit evenement alleen is weggelegd voor hooggehakte dames, heeft het mis. Ook mannen die een poging willen wagen op stiletto’s mogen meedoen met de High Heels Run. Al is een klein beetje hakkentraining van vrouwlief wellicht geen overbodige luxe om de enkels te sparen.

Het idee voor dit toffe evenement komt van ondernemers uit de Boliestraat. Na het zien van verschillende races door Nederland besloten zij dit evenement naar Doetinchem te halen. Top idee! De run zal dan ook plaatsvinden in deze gezellige Doetinchemse winkelstraat op zaterdag 30 juni.

Inschrijven

Voor iedereen die de hakken al uit de kast heeft getrokken: er zitten wel een aantal voorwaarden verbonden aan de deelname. Zo moet je minimaal 18 jaar zijn én rennen op hakken van minimaal 7 cm en maximaal 1,5 cm breed. Durf je het aan? Dan kun je inschrijven via [email protected] 

Meer over

Doen

adv.