Ouders van pubers opgelet: ga samen naar de film en ontvang één kaartje gratis

Door Melisa Verheijen 12 mei 2019

NIX18 introduceert in samenwerking met bioscoopketen Vue ‘de Zondag van NIX’ voor jou en je tienerkids. Want, wanneer zie je die pubers eigenlijk nog? Ze vliegen in en uit, hangen op hun kamer en spreken af met vrienden. Hoogste tijd om lekker samen te NIXEN in de bios. 

Bij de ‘Zondag van NIX’ kijk je samen met je puber naar de tofste film van het jaar: Avengers Endgame. Nodig jouw puber uit om samen naar deze superheldenfilm te gaan bij de Vue bioscoop in Doetinchem en ontvang één kaartje gratis.

Eén-op-één momenten

Neem jouw puber zondag 19 mei om 14.30 uur gratis mee naar de Vuebioscoop in Doetinchem. Want juist de luchtige, gezellige één-op-één momenten zijn gelegenheden waarop een kwart van de ouders NIX ter sprake brengt, zo blijkt uit een recente peiling die is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van VWS.

Kaartjes bestellen? Klik hier!

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Doetinchem. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

Meer over

Doen

adv.