Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Noteer in je agenda: dit 3-daagse exclusieve feestje Silent Disco op de Bleek

Door Kelly Heerink 9 juli 2020

Eigenaresse van Feestcafé Bubbels Demi Lammers en dj Bart Krüs kennen elkaar van het uitgaansleven en staan beide al een tijdje on hold door corona. Maar ze hebben niet stilgezeten en zetten samen deze toffe party op poten in hartje Doetinchem: Silent Disco op de Bleek.

“De perfecte locatie”, volgens Demi die heel graag wat leuks wilde organiseren voor Doetinchemmers. Het is een festival zonder geluidsoverlast en op gepaste afstand voor jongeren én gezinnen. Blok het volgende weekend (17, 18 en 19 juli) maar gauw in je agenda, want dan is het al zover!

Een open tent

Hoe het eruit gaat zien? “We zetten het terrein af met hekken en kleden het heel leuk aan met palmbomen, een leuke bar en een friettent. En er komt een hele vette open tent te staan met statafels en bij binnenkomst krijgt iedereen een koptelefoon”, legt het duo uit.

Lees verder onder de post: 

Yessss! Wat hebben we er zin in! De eerste silent disco is een feit! 🎧De drankjes staan weer koud! 🍷 Op de bleek in…

Posted by Feestcafé Bubbels on Thursday, 9 July 2020

 

Op vrijdag is het thema YummYumm met namen in de line-up die veel Doetinchemmers wel bekend in de oren klinken, zoals Danjah. “Deze jongens weten na tien jaar wel hoe ze een feestje moeten bouwen”, zegt Demi. Op zaterdag pakken ze groot uit met verschillende dj’s, waaronder Bart himself. En er is ook een verloting. “Leuke prijzen van verschillende ondernemers uit Doetinchem”, aldus de dj.

Exclusief feestje

Ook kinderen zijn welkom. En wel op zondag: “Dan pakken we echt uit”, zegt Demi. “Met springkussens, een stormbaan, schminken en natuurlijk óók de Silent Disco.”
Het wordt wel echt een ‘exclusief’ feestje voor honderd man per dag op vrijdag en zaterdag. Voor kinderen gelden er andere regels. “En het dansen en het halen van drankjes gebeurt uiteraard op afstand”, verklaren de twee. Hoe je een kaartje bemachtigd? Via deze website.

Misschien wil je dit ook lezen:

Powerkoppel Caitlin en Jurre lopen fluitend de Alternatieve Vierdaagse

Caitlin Kappert (26) en Jurre Snelders (28) uit Doetinchem wandelen wat af samen! Gewoon, omdat dat ...

5 x deze nieuwe hobby’s zijn tijdens corona ontdekt in Doetinchem

De één slaat aan de wandel, de ander leest ein-de-lijk eens dat boek dat er al maanden ligt en weer ...
jeans-centre-broeken-unsplash

Mannen opgelet! kledingwinkel T-TIME start outletwinkel in dit pand

'Coming soon: T-TIME Outlet', lezen we op de socials van T-TIME Mens Wear. Dat betekent dat je naast...

adv.