Mamma mia: ABBA komt naar Doetinchem en de laatste kaarten zijn nú beschikbaar (met korting)

Aangeboden door BELEEF ABBA 31 januari 2019

You are the dancing queen , young and sweet, only seventeen. Ben jij een ABBA fan in hart en nieren en kun je de hits van deze Zweedse popgroep luidkeels meezingen? Dan mág je dit supertoffe BELEEF ABBA evenement in Doetinchem zeker niet missen!

Op zaterdag 16 februari wordt de SaZa Topsporthal in Doetinchem omgetoverd tot een waar ABBA walhalla. Tijdens dit muzikale evenement kun je genieten van dé grootste ABBA hits, in de huid kruipen van de Zweedse popsterren of zelf op het podium klimmen. Mamma mia!

Grootste hits

Van Waterloo, Dancing Queen tot Mamma Mia: de ABBA tribute band zal deze avond dé grootste hits ten gehore brengen. Daarnaast is er ook een ABBA dj die plaatjes uit de jaren ’70 en ’80 zal draaien. En wil je zelf graag een noot zingen? Zelfs dat kan! Tijdens de karaokeshow mogen alle liefhebbers namelijk zelf hun favoriete hits laten horen aan het publiek!

Make-over

Voor iedereen die stiekem altijd al in de huid heeft willen kruipen van Agneta of Frieda staat er een team klaar dat je omtovert tot één van de ABBA zangeressen. Schiet daarna een foto in de Photobooth en flaneer over de rode loper. Hello popstar!

Tekst gaat verder onder de foto

Abba-event-doetinchem (2)

Tickets met korting

Uiteraard kan iedereen je tijdens deze avond ook genieten van een lekker glas gratis bubbels (of iets fris), dansen tot je erbij neervalt of lekker op de tribune ploffen om even op adem te komen. Klinkt als een heerlijke avond, nietwaar?!

Wil je dit event niet missen? De laatste kaarten gaan nú in de verkoop! Speciaal voor alle indebuurt-lezers hebben we een leuke actie: je koopt nu twee kaarten voor maar €30,- in plaats van €39,- Je koopt de tickets hier! Wees er snel bij, want er zijn maar 100 kaarten beschikbaar!

Zitplaatsen of andere tickets reserveren? Dat kan hier!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BELEEF ABBA Meer over BELEEF ABBA ontdekken?

BELEEF ABBA entertainment

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Sportweg 1, Doetinchem

Bekijk meer:entertainment

adv.