Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Keer iets anders: Popronde met muzikale optredens bij zowel Café Kafé als Bakker Bart

Door Kelly Heerink 9 oktober 2019

Al eerder schreven we over het gratis rondreizende muziekfestival dat dankzij muziekfanaat en eigenaar van Wim’s Muziekkelder Wim Vriezen naar Doetinchem komt. Goed nieuws, want het is bijna zover! Je hebt gelukkig nog wel ruim een week om uit te vogelen welk optreden jij niet mag missen.

De verrassende Doetinchemse locaties die meedoen zijn: Schouwburg Amphion, 22-24 Club & Event, Jongerencentrum Doetinchem (de Gruitpoort), Muziekcafé Merleyn, Het Nieuwe Dijkhuis/Muziekschool, Blend, Grand Café De Bank, Gringo’s, Het Raedthuys, De Engelenbak, Café Kafé, Grand Café Hendrixen, Wim’s Muziekkelder, Stadscafé Simons, maar ook: Wielercafé Parijs is nog ver,  Goodies & Moodies,  Pincho’s, Leerwerkcentrum Milky Way (WerkRaat) en Bakker Bart (ja, écht waar!). “Paddy’s is er op het laatste moment ook nog bijgekomen”, vertelt Wim.

Schouwburg Amphion opent Popronde

De Popronde in Doetinchem wordt vrijdag 18 oktober om 16.00 uur geopend in Schouwburg Amphion met een pre-show. Extra bijzonder: er zijn ook speciale podia ingericht voor het VPRO-programma 3voor12 Radio bij Muziekcafé Merleyn en voor Muziekkrant Oor bij 22-24 Club & Event. Club 22-24 is ook de plek voor de diehards – daar vindt de (ook gratis!) afterparty plaats in de late uurtjes met een optreden van Destructive Penguins.

Lees verder onder de video

 

Merchandise-karavaan

Tijdens het evenement staat op het Simonsplein de informatie- en merchandise-karavaan van de Popronde waar je handige programmaboekjes en plattegronden vindt. De organisatie van deze Doetinchemse editie is in handen van Wim Vriezen, Eelco Walraven en Huub Kerkhoffs. Ook Citymanager Jos Tiemessen helpt, samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers op de dag zelf, een handje mee om dit mega-evenement een succes te maken.

Enthousiast? Pak dan pen en papier, neem hier alvast een kijkje en noteer jouw muzikale route!

Lees ook:

zwarte-cross-festival-unsplash

Supertof! Reizend festival Popronde komt naar Doetinchem

Heel veel (gratis!) optredens van steengoede Nederlandse bands; daarvan kun je op 18 oktober 2019 ge...


Meer over Wim’s Muziekkelder ontdekken?

Wim’s Muziekkelder


Gesloten10:00 - 18:00

Korte Heezenstraat 5a, Doetinchem

Meer over

Doen Getipt

adv.