Waarom je dit weekend naar de Slangenburgse Nazomerdagen wilt

Door Anna Jagers 12 september 2018

Wil jij dit weekend een keer wat anders dan winkelen in de binnenstad? Laten wij nou een prachtig natuurgebied hebben in Doetinchem: de Slangenburg. Op zaterdag 15 en zondag 16 september is er ook nog eens van alles te te doen bij Kasteel Slangenburg. Check hier het programma! 

Tijdens de Slangenburgse Nazomerdagen geniet je van de prachtige omgeving én de leuke activiteiten rondom het 17e-eeuwse kasteel. Fan van streekproducten? Hier scoor je lekkere kaas, fleurige bloemen en brocante spulletjes. Dé kans om een uniek bijzettafeltje in huis te halen!

Roofvogelshow

Aan jouw kleintje is natuurlijk ook gedacht. Wat dacht je van een springkussen, touwklimmen en een zandbak? Jouw kind vermaakt zich wel even, terwijl jij geniet van je drankje op het terras. De spectaculaire roofvogelshow bekijk je op zondag, gaaf hé? Net als in voorgaande jaren zijn er dit jaar de Oldtimers en KNFG geleidehonden. Voor wat extra gezelligheid treedt het koor Kiekan op.

De Slangenburgse Nazomerdagen zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost €3,50 en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen, ook parkeren is gratis!

koetshuis-slangenburg-doetinchem

Na een wandeling in de Slangenburg móét je hier zeker op de koffie

Na een wandeling in het Slangenburgse bos zijn wij dankbaar dat de koffie klaarstaat in het Koetshui...

Kasteel Slangenburg bezienswaardigheden

Kasteellaan 6, Doetinchem

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Meer over

Doen Getipt

adv.