Waarom de kledingruilparty bij Blend het perfecte uitje is

Door Melisa Verheijen 14 november 2018

Geef toe: we hebben allemaal weleens zo’n dag waarop je echt níéts hebt om aan te trekken, terwijl onze kast uitpuilt van de kleding. Tijd voor een opfrisbeurt? Dan is de Kledingparty bij Blend de plek waar je moet zijn op vrijdag 30 november. 

Waarom een kledingruilparty? Je kledingkast wordt weer eens opgeruimd. Het is een mooie manier om van je kleding af te komen, want je maakt er iemand anders blij mee. Je kunt een nieuwe outfit scoren én recyclen is ook nog eens hartstikke goed voor het milieu. Oja: natuurlijk is het ook een goede reden voor een gezellige middag met vriendinnen.

Hoe werkt het?

Doorzoek je kledingkast en verzamel items die nog in goede staat zijn, maar die je niet meer draagt. De kledingstukken lever je vrijdag 30 november van 13.30 tot 19.00 uur in bij Blend. Daar hangen ze alles op maat bij elkaar. Ondertussen geniet jij van een drankje aan de bar.

Shoppen maar

Vanaf 20.00 uur is het tijd om te shoppen. Een leuke broek gezien, maar twijfel je of-ie wel bij je figuur past? Passen kan gewoon! Is het een winnaar? Dan plak je er een sticker op. Imago stylist Gerben van Leijenhorst is ook van de partij om je advies te geven over je kledingstijl. Entree is €7,50, inclusief een drankje in de BlendBar. Veel plezier!

Blend cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Gasthuisstraat 13, Doetinchem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

Doen Getipt

adv.