Van kapotte rits tot lege fietsband: deze helden repareren alles voor niets!

Door Eline Doldersum 10 januari 2018

Heeft je stofzuiger het begeven, springt de knoop van je nieuwe winterjas of staat je fietsband plat? Is clumsy je tweede naam en heb je geen idee hoe je dit moet repareren? Geen paniek. Wij hebben iets héél handigs gevonden!

Een fietsband plakken? Appeltje eitje! Een knoop aan de broek maken? Kunnen we! Maar een piepende stofzuiger repareren of een laptop uit elkaar halen? Dat laten we toch liever aan de experts over. Dit om te voorkomen dat de laptop dichtzit en er nog drie schroeven op tafel liggen. Iets met spreken uit ervaring …

Kluscafé

Mocht je nou niet voor elke klus willen aankloppen bij je handige vader óf huiswaarts keren met een torenhoge rekening voor een monteur? Dan is het Repair Café in Doetinchem misschien een idee. In dit gezellige kluscafé kun je genieten van een kop koffie terwijl je spullen gerepareerd worden. Wij zijn fan!

Gratis en voor niets

Elke donderdag van 13.00 tot 16.00 staan tientallen vrijwilligers aan de Dr. Hubernoodtstraat klaar om jouw klus te klaren. Van fietsband, kapotte rits tot defecte föhn. En weet je wat nou het allermooiste is: het kost je he-le-maal niets! Al stellen deze handige Harry’s een kleine bijdrage natuurlijk wel op prijs. Wij schenken met liefde!

Heb jij twee linkerhanden en ben je op zoek naar een huis? Bekijk dan eens deze 4 nieuwbouwwoningen. Hoef je helemaal niets aan te doen. Handig!

Meer over

Doen Getipt