Uittip: heel leuk feestje bij de IJsselkade en de drank moét op!

Door Anna Jagers 26 september 2018

Dansen op funky deuntjes doe je zaterdag 29 september bij IJsselkade! Sluit het seizoen af tijdens een feestje bij deze relaxte hangout. Nog één keer gaat het dak er af. Let’s party!

Voordat we ons gaan voorbereiden op de herfst en zijn frisse temperaturen, moeten we dit seizoen natuurlijk goed afsluiten. De ondernemers van de IJsselkade houden zaterdag speciaal voor Doetinchemmers: ‘Seizoensafsluiting The Party’. Klinkt leuk hè? Er zijn heel wat drankjes overgebleven van het afgelopen seizoen en die moeten állemaal op. Als dat geen spetterende avond wordt!

Afscheid

‘Seizoensafsluiting The Party’ is tegelijkertijd een soort afscheidsfeest, want de huidige eigenaren van de pop-uphorecazaak stoppen ermee. Dat betekent niet dat je volgende zomer geen drankje kunt drinken op het terras, volgens de Gelderlander zijn er meerdere kandidaten die de hotspot willen overnemen. Gelukkig!

Eén ding is zeker: zaterdag is het tijd voor feest. Vanaf 20.00 uur gaan de voetjes van de vloer en de entree is gratis. Klinkt ons als muziek in de oren!

ijselkade-doetinchem-restaurant-1-1

Zou het? IJsselkade misschien toch nog een jaartje open

Het lijkt erop dat de smeekbedes van Doetinchemmers effect hebben gehad, want misschien - héél missc...

Meer over

Doen Getipt

adv.