Oh happy day! Swingende Black Gospel komt naar Doetinchem

Door Melisa Verheijen 6 maart 2019

Zit je een beetje in een dip nu carnaval definitief voorbij is? Nergens voor nodig! Wij hebben namelijk een feestje gevonden waar je net zo blij van wordt. Dit weekend, in Doetinchem laten de G-Roots zien wat ze in huis hebben. 

Deze swingende zanggroep was vorig jaar ook al te zien in het Het Nieuwe Dijkhuis en dat beviel ze zo goed dat ze dit jaar weer terug zijn. Muzikaal leider Jennefer Zichem wilde dit jaar graag terugkomen in Doetinchem. “Dat was echt een tof feestje. De sfeer zat er goed in. We hebben ook erg genoten van de sfeer en de akoestiek van de zaal.”

Wereld Draait Door

De zangers en zangeressen van G-Roots kun je misschien wel kennen van achtergrondzangers van nationale en internationale artiesten. Dit jaar stonden ze dan ook met Diggy Dex, Haevn en Guus Meeuwis op de planken. Ook heb je ze misschien wel voorbij zien komen bij de Wereld Draait Door en RTL Late Night.

Oh happy day

De groep artiesten neemt je een avond lang mee in de swingende wereld van de Amerikaanse gospelmuziek. Zie je het al voor je? Een enthousiast koor, waanzinnige stemmen, muziek waarbij je niet stil kúnt blijven staan en heerlijke nummers als Happy Day? Wedden dat je aan het eind van de avond met een glimlach huiswaarts keert!

Concert

Wil jij nou de G-Roots de sterren van de hemel zien zingen? Dat kan! Het concert begint zaterdag 9 maart om 20.00 uur in Het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. Van Nispenstraat in Doetinchem. De deuren gaan om 19.15 uur open. De tickets kosten €17,20 en koop je via de website.

waylon ANP

Waylon komt naar dit toffe evenement in Doetinchem én hij geeft een masterclass

Niemand minder dan Waylon is de headliner van het vierde DjazzVibes festival in Doetinchem op zaterd...

Meer over Het Nieuwe Dijkhuis ontdekken?

Het Nieuwe Dijkhuis theaters

Burg. Van Nispenstraat 19-21 , Doetinchem

Bekijk meer:theaters

Meer over

Doen Getipt

adv.