Maak je eigen meesterwerk: taart decoreren bij Gaabs

Door Anna Jagers 19 september 2018

Worden jullie stiekem ook héél erg gelukkig van taart? Dan hebben wij de perfecte workshop gevonden: taart decoreren bij Gaabs. Heb je iets bijzonders te vieren of wil je iemand (of jezelf) verrassen? Dan doe je dat natuurlijk met taart! 

Een taart maken is al een feestje op zich. Tijdens workshop leer je de fijne kneepjes van het taartenbakken en maak je een unieke creatie met alles erop en eraan. Welcome to cake heaven! Stap voor stap ga je aan de slag met het maken van de lekkernij. Eerst snij je een biscuit doormidden met een taartzaag, vervolgens maak je een hemelse vulling en daarna knutsel je een prachtige decoratie, het wordt een oog- en tongstrelend kunstwerk!

Omtoveren tot meesterwerk

Heb je nog geen ervaring? No worries. Misschien kom je er tijdens de workshop zelfs achter dat je een taartenbaktalent bent! Er kunnen maximaal zes mensen deelnemen, leuk idee voor een vriendinnenuitje of een vrijgezellenfeest. Aanstaande vrijdag om 19.00 uur volg je deze leuke workshop, en binnen drie uurtjes tover je voor €39,50 een taart om tot een meesterwerk! Je kunt de taart ook invriezen en bewaren voor een speciaal moment, handig hé?

Gaabs speciaalzaken

Nu open10:00 - 17:30

Terborgseweg 44, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

Meer over

Doen Getipt

adv.