Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je kunt je nog inschrijven voor de talentenjacht Amphion Open

Door Kelly Heerink 27 november 2019

Amphion Open is dé talentenjacht van Doetinchem en omgeving waar nieuw, creatief talent ontdekt wordt. Voel jij je aangesproken? Geef je dan op! Dat kan nog tot donderdag 19 december. 

Van singer-songwriter tot stand-upper en van goochelaar tot rockband: het podium van Amphion Open met professioneel licht en geluid staat er voor iedereen vanaf 12 jaar.

Voorrondes

In één van de drie voorrondes presenteren de kandidaten hun talent aan een deskundig jury-trio en het publiek. Zij strijden voor een nominatie van een plek in de grote finale in september 2020. De voorrondes vinden in 2020 plaats op dinsdag 18 februari, woensdag 8 april en dinsdag 19 mei. Alle talenten zijn welkom, of je nou komt jongleren, zingen of dichten. In groepsverband of in een one-man-show.

Kans maken op verschillende prijzen

Een optreden mag tussen de 3 en 20 minuten duren. Kandidaten krijgen professionele begeleiding van de technici van Amphion. Voel jij je aangesproken? Dan maak jij kans op de vakjuryprijs, publieksprijs en/of persprijs. In 2019 wonnen deze talenten

Lees ook:

In de prijzen! Marjolein van Orangerie De Pol is ‘Gastvrouw van het Jaar’

Eigenaren en liefdeskoppel Marjolein van der Ham en Mark Captein van Orangerie De Pol namen maandaga...

Meer over Amphion ontdekken?

Amphion theaters

Gesloten10:00 - 14:00

Hofstraat 159, Doetinchem

Bekijk meer:theaters

 

Meer over

Getipt

adv.